Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό τoυ Βόλου
Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό τoυ  Βόλου

Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό τoυ Βόλου

Με την  ανταπόκριση του κοινού  γέμισαν οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων

Με 5.000 φανάρια και τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η φετινή Βραδιά των Φαναριών στην του .

Πλήθος  κόσμου  επισκέφθηκε  την παραλία της πόλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του διοργανωτή Δήμου , προκειμένου να στείλει τη χριστουγεννιάτικη ευχή του  και να συνδράμει με ένα συμβολικό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών .

Το εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό από τους κατοίκους του κέντρου της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ η μετάδοση της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Αναφορές για την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν από τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων απέδωσαν καρπούς και αναμένεται να καταμετρηθεί από τους ιθύνοντες των φορέων ένα ικανοποιητικότατο .

Δημότες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό από το εισόδημα της ς και χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που «ανέβηκαν» στο βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των συμπολιτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Το εντυπωσιακό από πλευράς θεάματος αλλά και οικονομικής στήριξης , αποδεικνύει την αλληλεγγύη του βολιώτικου λαού, αλλά και την επίτευξη μεγάλων στόχων όταν οι σε αριθμό πολλοί, προσφέρουν σε αξία λίγα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση