Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό τoυ Βόλου
Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό τoυ  Βόλου

Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό τoυ Βόλου

Με την  ντπόκριση του κοινού  γέμισαν οι κουάδες των ιδρυμάτων

Με 5.000 φανάρια και τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η φετινή Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου.

Πλήθος  κόσμου  επισκέφθηκε  την παραλία της πόλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του διοργανωτή Δήμου Βόλου, προκειμένου να στείλει τη χριστουγεννιάτικη ευχή του  και να συνδράμει με ένα συμβολικό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών .

Το εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό από τους κατοίκους του υ της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ η της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Αναφορές για την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν από τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων απέδωσαν καρπούς και αναμένεται να καταμετρηθεί από τους ιθύνοντες των φορέων ένα ικανοποιητικότατο .

Δημότες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό από το εισόδημα της οικογένειας και χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που «ανέβηκαν» στο βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των συμπολιτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Το εντυπωσιακό από πλευράς θεάματος αλλά και οικονομικής στήριξης , αποδεικνύει την αλληλεγγύη του βολιώτικου λαού, αλλά και την επίτευξη μεγάλων στόχων όταν οι σε αριθμό πολλοί, προσφέρουν σε αξία λίγα.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση