Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό τoυ Βόλου
Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό τoυ  Βόλου

Φαναράκια μετέφεραν ευχές στον ουρανό τoυ Βόλου

Με την  ανταπόκριση του κοινού  γέμισαν οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων

Με 5.000 φανάρια και τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η φετινή Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου.

Πλήθος  κόσμου  επισκέφθηκε  την παραλία της πόλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του διοργανωτή Δήμου Βόλου, προκειμένου να στείλει τη χριστουγεννιάτικη ευχή του  και να συνδράμει με ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών .

Το εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό από τους κατοίκους του κέντρου της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ η της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Αναφορές για την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν από τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων απέδωσαν καρπούς και αναμένεται να καταμετρηθεί από τους ιθύνοντες των φορέων ένα ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα.

Δημότες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό ποσό από το εισόδημα της οικογένειας και χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που «ανέβηκαν» στο βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των συμπολιτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Το εντυπωσιακό από πλευράς θεάματος αλλά και οικονομικής στήριξης αποτέλεσμα, αποδεικνύει την αλληλεγγύη του βολιώτικου λαού, αλλά και την επίτευξη μεγάλων στόχων όταν οι σε αριθμό πολλοί, προσφέρουν σε αξία λίγα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση