Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ευρωμπάσκετ 2022: «Η Ελλάδα είναι από τα φαβορί στο Ευρωμπάσκετ», λέει ο Ρέινκινγκ
Ευρωμπάσκετ 2022: «Η Ελλάδα είναι από τα φαβορί στο Ευρωμπάσκετ», λέει ο Ρέινκινγκ

Ευρωμπάσκετ 2022: «Η Ελλάδα είναι από τα φαβορί στο Ευρωμπάσκετ», λέει ο Ρέινκινγκ

Ο τεχνικός της Μεγάλης Βρετανίας, έιτ Ρέινκινγκ, συμπεριέλαβε την Εθνική ς μεταξύ των φαβορί του Ευρω , ενώ στάθηκε στην προσφορά των Σλούκα και Παπαγιάννη στην εξέλιξη του αγώνα.

«Η είναι από τα φαβορί στο Ευρω», είπε αρχικά και συνέχισε: «Έχουν βάθος και εμπειρία, είδατε τι παίκτες έφεραν από τον πάγκο. Ο Σλούκας και ο Παπαγιάννης επέδρασαν σημαντικά στο παιχνίδι και δεν είχαμε απαντήσεις. Είναι δύσκολο να όταν προσφέρεις 26 πόντους από λάθη στον αντίπαλο. Ο ταν (Κλαρκ) είναι παράδειγμα για την ομάδα μας, έχει παίξει σε όλα τα της Βρετανίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα είναι στην ομάδα όσο καιρό και ο ίδιος θέλει».

Από την πλευρά των παικτών, ο Νταν Κλαρκ, δήλωσε: «Στο τρίτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε λίγο και απέναντι σε μια ομάδα όπως η ελληνική το πληρώσαμε. Αν είχαμε την του πρώτου ημιχρόνου θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Δεν αντιδράσαμε σωστά στην πίεση και απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα δεν μπορέσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι ως το τέλος. Το θετικό είναι πως δείξαμε πρόοδο και θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε και δεν ήρθαμε απλά για τη συμμετοχή».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση