Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Εξοπλίζει Κέντρα Υγείας στη Μαγνησία η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Εξοπλίζει Κέντρα Υγείας στη Μαγνησία η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εξοπλίζει Κέντρα Υγείας στη Μαγνησία η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην ενίσχυση των υποδομών σε Κέντρα Υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα προχωρά η μετά από την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό δύο προεγκρίσεων συμβασιοποίησης για το έργο «Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού Κέντρων Υγείας Γ.Ν. Βόλου», συνολικού προϋπολογισμού 466.800 ευρώ.

Το έργο αφορά στα Κέντρα Υγείας Αλμυρού, Βελεστίνου, Αργαλαστής, Σκιάθου, Σκοπέλου, Ζαγοράς και Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου. Φορέα Υλοποίησης του που είναι τον Τμήμα Προμηθειών  του Γ. Ν. Βόλου, με Κύριο του έργου την Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας.

Οι συμβάσεις που υπεγράφησαν αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού 20 AMBO ΚΑΙ 14 Λαρυγγοσκοποίων  και 19 Παλμικών Οξυμέτρων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Αφορά στην ενίσχυση των Κέντρων Υγείας με Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό ώστε να διασφαλιστεί υψηλού επιπέδου παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε όλους του της περιφερικής ενότητας και Σποράδων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστα σημείωσε: «Παράλληλα με τη συμβολή μας στην εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση, συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας ως και στο τομέα της δημόσιας Υγείας. Έτσι, διαθέτοντας 466.800 ευρώ για ιατρικό εξοπλισμό σε Κέντρα Υγείας, ενισχύουμε σημαντικά τον παράγοντα της αξιοπιστίας των συγκεκριμένων δομών παροχής υπηρεσιών υγείας, σε συνδυασμό πάντα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον χειρίζεται. Όπως έχω πει πολλές φορές, οι συστηματικές μας προσπάθειες έχουν ως στόχο το σύστημα δημόσιας υγείας στη Θεσσαλία να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης φροντίδας και πρόνοιας προς το κοινωνικό σύνολο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακινητοποιημένο το "Ερατώ" στην Αλόννησο λόγω μηχανικής βλάβης #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/nhkmojdzSX -

  • Αιφνίδιος θάνατος 41χρονου στη Νέα Ιωνία #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/RBFyki7io6 -

  • Μητσοτάκης στo Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας #EUMED9 - https://t.co/0ALzsPUEMi -

"Αλιεύοντας" την είδηση