Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εξιχνιάστηκε κλοπή χρηματοκιβωτίου από οικία στον Βόλο 
Εξιχνιάστηκε κλοπή χρηματοκιβωτίου από οικία στον Βόλο 

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρηματοκιβωτίου από οικία στον Βόλο 

αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής χρηματοκιβωτίου από οικία Βολιώτη στο Βόλο.

, προχθές (29-08-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς, μία αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο αλλοδαπών, σχηματίστηκε δικογραφία για το αμα της κλοπής.

Όπως προέκυψε, την 28-08-2022 το πρωί, οι δύο εισήλθαν σε οικία Βολιώτη  στην πόλη, με αντικλείδι που έδωσε στον έναν η αλλοδαπή γυναίκα  και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, μη πακτωμένο, που περιείχε το χρηματικό ποσό -16.000- ευρώ, -5- χρυσές λίρες και -1- χρυσό σταυρό.

Στον παθόντα αποδόθηκε το χρηματικό ποσό των -8.000- ευρώ, ως μέρος του συνολικού αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύλληψη δύο φυγόποινων

Συνελήφθησαν, χθες (30-08-2022) το βράδυ στον , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, -2- άνδρες και συγκεκριμένα: ένας αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή ς -4- μηνών, για της νομοθεσίας περί ναρκωτικών & ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης -14- μηνών, για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Σύλληψη για σε

Συνελήφθη, σήμερα (31-08-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας Βολιώτης, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, (καφε-μπαρ), και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, με αναπαραγόμενη μέσω αυτού μουσική, παραβιάζοντας το ωράριο της αδείας παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων από την Αρμόδια Αρχή.

Σύλληψη για μικροποσότητα κάνναβης 

Kατά τις μεσημβρινές ώρες της 31/08/2022, στον Βόλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, συνελήφθη  46χρονος, καθόσον κατελήφθη κινούμενος με ΙΧΕ, να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς)
καθαρού βάρους 7,97 γρ.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης ΝαρκωτικώνΒόλου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση