Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην πόλη του Βόλου
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην πόλη του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην πόλη του Βόλου

Συνελήφθη ως δράστης ένας 30χρονος, ενώ αναζητείται ο συνεργός του

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τέσσερις συνολικά περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη ως δράστης σήμερα (06-03-) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, ο 30χρονος σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο διέρρηξε και αφαίρεσε συρτάρι ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε επιπλέον ότι ο δράστης μαζί με 18χρονο συνεργό του που αναζητείται, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση σε κάθε περίπτωση, κατά το χρονικό διάστημα από (26-02-) έως (05-03-2018) στην πόλη του Βόλου διέπραξαν:

• δύο κλοπές σε οικία και , κατά τις οποίες αποκόμισαν συνολικά μία τηλεόραση, ένα φορητό υπολογιστή και χρηματικά ποσά, καθώς και

• μία απόπειρα ς σε κατάστημα με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Διάρρηξη αυτοκινήτου στο ΣΕΑ Αλμυρού

Αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο ΣΕΑ Αλμυρού, διέρρηξαν άγνωστοι δράστες.

Στο Ι.Χ.Ε. όχημα επέβαιναν δύο νεαρές ηλικίας 27 και 23 ετών. Οι άγνωστοι αφαίρεσαν από το εσωτερικό ένα λάπτοπ, το δίπλωμα οδήγησης και μία τσάντα που περιείχε το ποσό τω 70 ευρώ.

Η καταγγέλθηκε στο Αλμυρού που διενεργεί προανάκριση.

Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 43χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί .

Πλαστό χαρτονόμισμα σε τράπεζα

Πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ εντοπίστηκε σήμερα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Βόλο.

Το χαρτονόμισμα εντοπίστηκε κατά την καταμέτρηση των χαρτονομισμάτων.

Παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία διενεργεί προανάκριση.

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Τέλος χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν να οδηγούν οκτώ δικυκλιστές, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς.

Σε ελέγχους συνελήφθησαν ένας 20χρονος Αλβανός από αστυνομικούς του Σκιάθου, μία 49χρονη από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου και έξι άτομα από αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Βόλου εκ των οποίων ένας 19χρονος Αλβανός και πέντε Έλληνες, τρεις γυναίκες και δύο άντρες, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλο στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση