Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών δικύκλων στον Βόλο 
Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών δικύκλων στον Βόλο 

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών δικύκλων στον Βόλο 

 

Εξιχνιάστηκν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου δέκα περιπτώσεις κλοπών δικύκλων που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων για το αμα των διακεκριμένων περιπτώσεων ς.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι τέσσερις κατά το χρονικό διάστημα από (13-01-2020) έως (06-07-2020) στο Βόλο, αφαίρεσαν συνολικά (9) και στη συνέχεια προέβησαν στη διάλυσή τους, καθώς και στην απόξεση αριθμών πλαισίου και κινητήρα προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα ανταλλακτικά τους μέρη.

Στην κατοχή δύο εκ των τεσσάρων δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ανταλλακτικών μερών δικύκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών (εξατμίσεις, ψαλίδια, ζάντες, σκελετοί, κινητήρες, σέλες, πιρούνια, κλειδιά κ.ά.) τα οποία όπως εξακριβώθηκε αποτελούν τμήματα των αφαιρεθέντων δικύκλων, άδεια ικανότητας οδήγησης, μοτοσικλέτας, καθώς και ασφαλιστήρια συμβόλαια δικύκλων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ένας από τους προαναφερόμε μαζί με άλλα δύο άτομα, την (02-03/07/2020) στο Βόλο αφαίρεσαν δίκυκλο μοτο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σημειώνεται ότι τρεις από τους δράστες είχαν συλληφθεί την (06-07-2020) στο Βόλο για δύο εκ των ανωτέρω δικύκλων.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση