Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εξιχνίαση 11 κλοπών από καταστήματα, επιχειρήσεις και δικύκλων στο Βόλο
Εξιχνίαση 11 κλοπών από καταστήματα,  επιχειρήσεις και δικύκλων στο Βόλο

Εξιχνίαση 11 κλοπών από καταστήματα, επιχειρήσεις και δικύκλων στο Βόλο

 

 

σαν δύο ημεδαποί άνδρες

 Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνολικά -11- , εκ των οποίων -9- τετελεσμένες και -2- σε απόπειρα, από διάφορα καταστήματα και επιχειρήσεις, καθώς και δίκυκλων μοτοσυκλετών, στην πόλη του Βόλου.

σαν, σήμερα (25-02-2021) το πρωί στο Βόλο, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, οι δράστες κατελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία, όπως πρόεκυψε, είχαν αφαιρέσει την 22/23-02-2021 έξω από οικία ημεδαπού. Η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 13-02-2021 έως σήμερα (25-02-2021), επιβιβαζόμενοι στην προαναφερόμενη μοτοσικλέτα και σε μία ακόμη που είχαν αφαιρέσει την 13-02-2021, διέπραξαν -9- , -7- τετελεσμένες και -2- σε απόπειρα, από καταστήματα και επιχειρήσεις του Βόλου (λογιστικά γραφεία, κομμωτήριο, αρτοποιεία κ.α.), θραύοντας υαλοπίνακες αυτών με τη ρίψη μεταλλικών αντικειμένων και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων:

  • έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (),
  • ένα ,
  • τρία τηλέφωνα,
  • σύνεργα κομμωτικής,
  • (σφυρί και πένσες),
  • τρόφιμα,
  • το συνολικό χρηματικό ποσό των -675- ευρώ.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, φακοί, , σουγιάδες, το χρηματικό ποσό των -20- ευρώ, ενώ σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλέφωνα, ως μέρος των κλοπιμαίων και ακολούθως, αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση