Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Έξι θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έξι θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έξι θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έξι θετικά κρούσματα Covid 19 διαγνώστηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, από  12/9/2020 ώρα 14:00  έως 13/9/2020 ώρα 14:00.

Στην περιοχή του Βόλου

Καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα Covid -19.

Πρόκειται για άτομο που διαμένει σε άλλη γεωγραφική περιοχή και είχε προσέλθει για παραθερισμό. Εξετάστηκε στο Γ.Ν. Βόλου κατόπιν συμπτωματολογίας.

Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν  τρία νέα  κρούσματα Covid -19.

Ένα  κρούσμα  αποτελεί στενή επαφή κρούσματος  (07/09/2020)  και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ δύο  ακόμη κρούσματα  δεν διαθέτουν  ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν ένα στο Π.Γ.Ν Λάρισας μετά από συμπτωματολογία και ένα στο  Γ.Ν. Λάρισας χωρίς συμπτώματα, λόγω προγραμματισμένου  ταξιδιού στο εξωτερικό.

Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν  δύο νέα κρούσματα Covid -19.

Ένα κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (10/09/2020) και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ ένα ακόμη προσήλθε και  εξετάστηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων  μετά από συμπτωματολογία.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροθεσία αναγνώστου στον Άγιο Δημήτριο Βόλου - https://t.co/KvmltKiq4W -

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τη Θεσσαλία - https://t.co/oXispZ9Uhk -

  • Αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας - https://t.co/kt1avnIkwn -

"Αλιεύοντας" την είδηση