Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έξι μήνες σε 40χρονο Ρομ που σκότωσε με το αυτοκίνητο του 83χρονο
Έξι μήνες σε 40χρονο Ρομ που σκότωσε με το αυτοκίνητο του 83χρονο

Έξι μήνες σε 40χρονο Ρομ που σκότωσε με το αυτοκίνητο του 83χρονο

Στ “μλακά έριξε” το έναν 40χρονο Ρομ κάτοικο του οικισμού του Αλιβερίου που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από , αφού του επέβαλλε φυλάκισης έξι μηνών μετατρέψιμη προς 5€ την ημέρα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 20 Σεπτεμβρίου , ο κατηγορούμενος, λόγω έλλειψης προσοχής και ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο , στην οδό Αγχιάλου, δεν είδε έναν 83χρονο ομόφυλό του, που διέσχιζε κάθετα τον δρόμο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει με την αριστερή γωνία του αυτοκινήτου του και να του προκαλέσει εσωτερικές κακώσεις.

Το ατύχημα έγινε στις 11.30 το πρωί, ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οσοκομείο Βόλου, αλλά στις 24 Σεπτεμβρίου έπαθε και πέθανε.

Ο κατηγορούμενος που ήταν στο Δικαστήριο κατέθεσε ότι είδε τον ηλικιωμένο, που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο και επιτάχυνε το βήμα του και ενώ κινούνταν με ταχύτητα περίπου 60 χλμ., έκανε ελιγμό για να τον αποφύγει και τελικά τον χτύπησε με το αριστερό μέρος του αυτοκινήτου.

Υποστήριξε ότι σταμάτησε για να τον βοηθήσει, τον σήκωσε, είδε ότι εκτός από μια γρατζουνιά στο μέτωπο και λίγο αίμα, είχε τις αισθήσεις του και έλεγε «τα λεφτά μου, τα λεφτά μου» και τότε κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο οσοκομείο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση