Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εξετάζεται γραφολογικά το σημείωμα που άφησε η 34χρονη στον Πτελεό
Εξετάζεται γραφολογικά το σημείωμα που άφησε η 34χρονη στον Πτελεό

Εξετάζεται γραφολογικά το σημείωμα που άφησε η 34χρονη στον Πτελεό

Σε όλες τις κτευθύνσεις στρέφοντι οι έρευνες των αρχών μετά τον τραγικό θάνατο της 34χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών στον Πτελεό, που αποδίδεται μέχρι στιγμής σε αυτοκτονία με παλιό πιστόλι που άνηκε στον σύντροφο της που διέμενε στο Βόλο.

Το σώμα της 34χρονης μεταφέρθηκε για νεκροψία – για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, με τα μέχρι τώρα ευρήματα να δείχνουν ότι αυτοκτόνησε, βάζοντας το (μάρκας Browning) στο στόμα της και πυροβολώντας στην κατεύθυνση του ουρανίσκου πίσω από τη μύτη, με τη σφαίρα διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών να διαπερνά τη ρινική κοιλότητα και να καταλήγει στο κρανίο χωρίς να υπάρχει πύλη εξόδου.

Παράλληλα όταν μεταφέρθηκε στο αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στο κεφάλι της υπήρχαν μώλωπες, ρινορραγία και αιμόπτυση, που εκτιμάται ότι προήλθαν από τον πυροβολισμό.

Η άτυχη βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του πεθερού της στον Πτελεό, όπου είχε πάει να δει το ηλικίας μηνών παιδί της, που μεγαλώνει μαζί του και κάποια στιγμή φαίνεται ότι βγήκε στην αυλή του σπιτιού, έγραψε το σημείωμα – που πιθανόν να είχε έτοιμο από πριν – με το οποίο μιλούσε για την απογοήτευσή της από τη ζωή.

Μάλιστα έχει παραγγελθεί η πραγματοποίηση γραφολογικής εξέτασης στο σημείωμα της φερόμενης ως αυτόχειρα για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να το έχει συντάξει κάποιος άλλος.

Στη συνέχεια, φαίνεται να έβγαλε το μικρό που είχε μαζί της από το σπίτι της στο Βόλο, έστρεψε την κάννη στο πρόσωπο άνοιξε το στόμα και πυροβολήθηκε με κατεύθυνση προς το πάνω μέρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή, ενώ άνθρωποι που γνωρίζουν, τονίζουν ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο μόνο σε μια περίπτωση.

Συγκεκριμένα, αν οι είναι παλιές και έχουν πάρει υγρασία, με τον πυροβολισμό δεν εκρήγνυται όλη η πυρίτιδα του κάλυκα, αλλά ένα μικρό μέρος της, με αποτέλεσμα η σφαίρα να φύγει χωρίς δύναμη και το όπλο να μην κάνει δυνατό ήχο την ώρα της εκπυρσοκρότησης.

Τον πυροβολισμό άκουσε ο πεθερός της που βγήκε από το σπίτι, αντέδρασε άμεσα, μετέφερε τη με το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιστόλι βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και φέρεται να ανήκει στον σύντροφο της γυναίκας που διαμένει στο Βόλο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι του, φοβούμενοι ότι μπορούσαν να έχουν νομικές συνέπειες, έκρυψαν το όπλο μετά την μεταφορά της 34χρονης στο Κέντρο Υγείας.

Σημειώνεται πως αρχικά υπήρχε η εκτίμηση από αστυνομικές πηγές ότι ο θάνατος της οφείλονταν σε αυτοκτονία με την χρήση χαπιών, ενώ δεν ανακοινώθηκε επίσημα ότι η 34χρονη πέθανε εξαιτίας πυροβολισμού.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση