Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εξαιρετικές οι παραλίες του Βόλου
Εξαιρετικές οι παραλίες του Βόλου

Εξαιρετικές οι παραλίες του Βόλου

Στην κατηγορία “εξαιρετικές παραλίες” εντάσσονται και πάλι οι κοντινές στο Βόλο κολύμβησης σύμφωνα με τα για τον μήνα Ιούνιο, που πραγματοποίησε η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη ΔΕΥΑΜΒ, οι δειγματοληψίες έγιναν στο διάστημα από 20 έως 24 Ιουλίου στις ακτές: Κάτω Λεχώνια – Πούντα, Πλατανίδια, Κάτω Λεχώνια – Άγιος Μηνάς, Σουτραλί Αγριάς, Πλάκες, Ξενία, Πευκάκια, Άναυρος, Αμφανές, Αλυκές, Αμαρυλλίς, Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Κυνηγών, Νέα Αγχίαλος (δύο σημεία).

Σε όλες τις τα μικροβιολογικά φορτία που αναζητήθηκαν ήταν από ανύπαρκτα έως πολύ κάτω από τα επιτρεπόμενα όρια, ενώ δεν εντοπίστηκαν κατάλοιπα πίσσας, γυαλιά, πλαστικά, καουτσούκ και άλλα απορρίμματα.

Για τις αναλυτικές αναφορές σχετικά με την κατάσταση των νερών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Μητρώο Ταυτοτήτων υδάτων κολύμβησης της Γραμματείας και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση στο www.bathingwaterprofiles.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παραίτηση ζητά ο διευθυντής της Χειρουργικής του "Αχιλλοπουλείου" #διευθυντήςΧειρουργικής - https://t.co/fbXln7Rg8F -

  • Η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» στο Πολιτιστικό Νέας Ιωνίας στο Βόλο - https://t.co/7jZ3AGJNKR… -

  • Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου #κεντρικόςπεζόδρομοςΒελεστίνου - https://t.co/F4rrynquV7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση