Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εξαπάτηση 62χρονου για αγορά κατασχεμένων λιπασμάτων
Εξαπάτηση 62χρονου  για αγορά κατασχεμένων λιπασμάτων

Εξαπάτηση 62χρονου για αγορά κατασχεμένων λιπασμάτων

Υπόθεση απάτης σε βάρος 62χρονου Βολιώτη εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος πείστηκε από 57χρονο, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, να καταβάλλει ποσό 5.000 για την αγορά λιπασμάτων που είχαν κατασχεθεί και των οποίων η πραγματική τους αξία ανέρχονταν στις 30.000 .
Ο 62χρονος συναντήθηκε με τον 57χρονο στις 10 οεμβρίου παρουσία ενός  50χρονου συνεργού του 57χρονου που του παρουσιάστηκε ως του Τελωνείου που θα μεσολαβούσε για την αγορά και έναν 65χρονο συνεργό των άλλων δύο που παρουσιάστηκε ως οδηγός του φορτηγού.
Ο 62χρονος πείστηκε να παραδώσει στον «υπάλληλο» του Τελωνείου και στους συνεργούς του 3.900 ευρώ για να αγοράσει ποσότητα κατασχεμένων λιπασμάτων.
Όταν ο 62χρονος αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.
Σήμερα σε προκαθορισμένο ραντεβού του τος με τον «υπάλληλο» του Τελωνείου του παρέδωσε άλλα 1.000 ευρώ που είχαν προσημειωθεί από την Αστυνομία κι όταν ο δράστης πήρε τα χρήματα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Από την κατοχή του 50χρονου κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία όπως εξακριβώθηκε χρησιμοποιούσε κατά τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες με τον παθόντα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν οι συνεργοί του, αλλά και να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες .
Τέλος από αστυνομικούς της Ομάδας συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί ηλικίας 21 και 18 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής ς, ενώ από αστυνομικούς του Βόλου κατελήφθη 53χρονος να επαιτεί.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση