Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εξαπάτησαν ηλικιωμένο και του απέσπασαν κοσμήματα, λίρες και μετρητά
Εξαπάτησαν ηλικιωμένο και του απέσπασαν κοσμήματα, λίρες και μετρητά

Εξαπάτησαν ηλικιωμένο και του απέσπασαν κοσμήματα, λίρες και μετρητά

Λίρες ξίας 30.000 ευρώ και 8.000 μετρητά απέσπασε άγνωστος από ηλικιωμένο στο Βόλο λέγοντάς του ότι η κόρη του είχε ατύχημα και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα αλλά αφού πρώτα πληρώσει συγκεκριμένο ποσό.

Ο 89χρονος πίστεψε τον άγνωστο που του τηλεφώνησε, πανικοβλήθηκε και του ζήτησε να περάσει από το σπίτι για να του δώσει ό,τι είχε εκείνη την ώρα. Εμφανίστηκε ένας άγνωστος και ο ηλικιωμένος του έδωσε και κοσμήματα αξίας περίπου 30.000 ευρώ καθώς και 8.000 ευρώ σε μετρητά.

Όταν ο ηλικιωμένος επικοινώνησε με την κόρη του και διαπίστωσε ότι ήταν καλά στην υγεία της ήταν αργά, ο άγνωστος που πέρασε από το σπίτι και του έδωσε τα κοσμήματα και τα είχε εξαφανιστεί.

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία κατ' αγνώστων για απάτη και η Εισαγγελία που παρέλαβε τη δικογραφία παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

 

Εξιχνιάστηκαν από καταστήματα στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου από καταστήματα στο Βόλο.

Συνελήφθη, σήμερα (07-10-) στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας  άνδρας, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, ο δράστης μετέβη σε κατάστημα (mini market), ιδιοκτησίας Βολιώτισσας και αφού έθραυσε με σφυρί την κεντρική θύρα αυτού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε δύο φιάλες ποτών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 02-10- έως 05-10-2022, διέπραξαν -4- περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα (ζαχαροπλαστείο, mini market και δύο καφετέριες) της πόλης, θραύοντας τις κεντρικές γυάλινες θύρες αυτών, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ και -30- .

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σφυρί και ένα σακίδιο πλάτης, καθώς και οι δύο αφαιρεθείσες φιάλες ποτών, οι οποίες αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση