Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και “έφαγαν στο κεφάλι” ποινή 45.000€
Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και “έφαγαν στο κεφάλι” ποινή 45.000€

Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και “έφαγαν στο κεφάλι” ποινή 45.000€

Πνάκριβ κόστισε για ζευγάρι Βολιωτών και 52χρονο συγγενή τους, η διαμάχη που είχαν με έναν 75χρονο γείτονά τους, καθώς κατηγορούνταν πως τον έβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, αφού το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τους επέβαλε χθες χρηματική ποινή 15.000€ στον καθένα!

Ειδικότερα χθες στο Τριμελές κατηγορούνταν τρία άτομα, και συγκεκριμένα ένας άνδρας 52χρονών, η 46χρονη σύζυγος του και ο 52χρονος συγγενής τους, για σε βάρος του 75χρονου γείτονά τους.

Το ζευγάρι, με τον 75χρονο διαμένουν σε διπλο στο Βόλο, εδώ και αρκετό διάστημα για διάφορες ασήμαντες αφορμές έχουν επιδοθεί σ' έναν “αγώνα” αλληλοκατηγοριών, ααραθέσεων και μηνύσεων.

Η σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγινε στις 20 Μαϊου του 2016 έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου σε περιοχή του .

Χθες στο δικαστήριο οι δύο κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν μέσω πληρεξουσίου συνηγόρου, ενώ η 46χρονη κάθισε στο εδώλιο, παραδεχόμενη ότι έχουν εδώ και χρόνια κόντρα με τον γείτονά τους.

Ο 75χρονος στην του ενώπιον των δικαστών, ανέφερε πως τον εξύβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαία λόγια και ζήτησε την τιμωρία τους.

Τελικά καταδικάστηκαν σε χρηματική ποινή 15.000 € ο καθένας, με δικαίωμα άσκησης ς, κάτι που τελικά έπραξε η γυναίκα και αφέθηκε ελεύθερη.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση