Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και “έφαγαν στο κεφάλι” ποινή 45.000€
Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και “έφαγαν στο κεφάλι” ποινή 45.000€

Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και “έφαγαν στο κεφάλι” ποινή 45.000€

Πνάκριβ κόστισε για ζευγάρι Βολιωτών και 52χρονο συγγενή τους, η διαμάχη που είχαν με έναν 75χρονο γείτονά τους, καθώς κατηγορούνταν πως τον έβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, αφού το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τους επέβαλε χθες χρηματική 15.000€ στον καθένα!

Ειδικότερα χθες στο Τριμελές κατηγορούνταν τρία άτομα, και συγκεκριμένα ένας άνδρας 52χρονών, η 46χρονη σύζυγος του και ο 52χρονος συγγενής τους, για εξύβριση σε βάρος του 75χρονου γείτονά τους.

Το ζευγάρι, με τον 75χρονο διαμένουν σε διπλοκατοικία στο Βόλο, εδώ και αρκετό διάστημα για διάφορες ασήμαντες αφορμές έχουν επιδοθεί σ' έναν “αγώνα” αλληλοκατηγοριών, αντιπαραθέσεων και μηνύσεων.

Η εξύβριση σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγινε στις 20 Μαϊου του έξω από το του ηλικιωμένου σε περιοχή του .

Χθες στο οι δύο κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν μέσω πληρεξουσίου συνηγόρου, ενώ η 46χρονη κάθισε στο εδώλιο, παραδεχόμενη ότι έχουν εδώ και χρόνια κόντρα με τον γείτονά τους.

Ο 75χρονος στην του ενώπιον των δικαστών, ανέφερε πως τον εξύβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαία λόγια και ζήτησε την τιμωρία τους.

Τελικά καταδικάστηκαν σε χρηματική 15.000 € ο καθένας, με δικαίωμα άσκησης έφεσης, κάτι που τελικά έπραξε η γυναίκα και αφέθηκε ελεύθερη.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση