Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και “έφαγαν στο κεφάλι” ποινή 45.000€
Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και “έφαγαν στο κεφάλι” ποινή 45.000€

Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και “έφαγαν στο κεφάλι” ποινή 45.000€

Πανάκριβα κόστισε για Βολιωτών και 52χρονο συγγενή τους, η διαμάχη που είχαν με έναν 75χρονο γείτονά τους, καθώς κατηγορούνταν πως τον έβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, αφού το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τους επέβαλε χθες χρηματική 15.000€ στον καθένα!

Ειδικότερα χθες στο Τριμελές κατηγορούνταν τρία άτομα, και συγκεκριμένα ένας 52χρονών, η 46χρονη σύζυγος του και ο 52χρονος συγγενής τους, για εξύβριση σε βάρος του 75χρονου γείτονά τους.

Το , με τον 75χρονο διαμένουν σε διπλοκατοικία στο Βόλο, εδώ και αρκετό διάστημα για διάφορες ασήμαντες αφορμές έχουν επιδοθεί σ' έναν “αγώνα” αλληλοκατηγοριών, ααραθέσεων και μηνύσεων.

Η εξύβριση σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγινε στις 20 Μαϊου του έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου σε περιοχή του .

Χθες στο δικαστήριο οι δύο κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν μέσω πληρεξουσίου συνηγόρου, ενώ η 46χρονη κάθισε στο εδώλιο, παραδεχόμενη ότι έχουν εδώ και χρόνια κόντρα με τον γείτονά τους.

Ο 75χρονος στην κατάθεση του ενώπιον των δικαστών, ανέφερε πως τον εξύβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαία λόγια και ζήτησε την τιμωρία τους.

Τελικά καταδικάστηκαν σε χρηματική 15.000 € ο καθένας, με δικαίωμα άσκησης έφεσης, κάτι που τελικά έπραξε η και αφέθηκε ελεύθερη.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση