Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εβδομήντα δύο τα νέα κρούσματα κορωναϊού στην Ελλάδα
Εβδομήντα δύο τα νέα κρούσματα κορωναϊού στην Ελλάδα

Εβδομήντα δύο τα νέα κρούσματα κορωναϊού στην Ελλάδα

Εβδομήντα δύο είναι τα νέα τα κορωναϊού στην Ελλάδα σύμφωνα με την σημερινή του λοιμωξιολόγου Σωτ. Τσιόδρα.

Ο ίδιος είπε πως τρεις ασθενείς έχουν χάσει τη τους το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 93, εν των οποίων οι 26 είναι γυναίκες και οι υιποι άνδρες. 

Επίσης 75 άτομα με μέσο όρο ηλικίας τα 67 έτη είναι διασωληνωμένα σε ΜΕΘ, ενώ 37.344 συνολικά κλινικά δείγματα έχουν ελεγχθεί.

Αναφερόμενος στα απαραίτητα που έχουν ληφταθεί για την αποτροπή της εξάπλωσης του -19 ο κ. Τσιόδρας είπε πως «Η κερδίζει και συνεχίζεται» και πρότεινε «άσκηση στο σπίτι, ν παραστάσεις . Το μήνυμα μένουμε στο σπίτι δεν αλλάζει. Ένας καλός χρόνος για περπάτημα είναι τα 30 λεπτά σε ανοικτό χώρο. Δεν πρέπει να δημιουργούμε συνωστισμό. Κρατάμε τις αποστάσεις στο περπάτημα όπως κάνουμε και στο σούπερ μάρκετ. Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες».

Ακόμη καταδίκασε τα φαινόμενα ενδοοικογενειακής ς λέγοντας: «Θα προτιμούσα να περπατήσω έξω για να καταπραΰνω τον θυμό μου και ας πάρω πρόστιμο παρά να κάνω κακό στον άνθρωπό μου». 

Σημειώνεται πως αντί της καθιερωμένης ς από τον κ. Τσιόδρα και τον υφυπουργό Νίκο Χαρδιαλιά, αύριο θα δοθεί γραπτή ανακοίνωση.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση