Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έβαλε φωτιά σε κουβέρτα στο ΕΚΚΝ Βόλου επειδή θα κρεμάσουν τον πατέρα του
Έβαλε φωτιά σε κουβέρτα στο ΕΚΚΝ Βόλου επειδή θα κρεμάσουν τον πατέρα του

Έβαλε φωτιά σε κουβέρτα στο ΕΚΚΝ Βόλου επειδή θα κρεμάσουν τον πατέρα του

Η του πτέρ του σε θάνατο για στο οδήγησε έναν νεαρό κρατούμενο του ΕΚΚ Βόλου να βάλει φωτιά σε κουβέρτα στο κελί του με συνέπεια να του επιβληθεί πειθαρχική κύρωση από το αρμόδιο συμβούλιο του Καταστήματος, για καταστροφή περιουσιακού στοιχείου.

Ο 22χρονος κρατούμενος προέβη στην παραπάνω πράξη γύρω στις 14:45 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ισχυρίστηκε στην απολογία του ενώπιον του συμβουλίου, πως βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς στη χώρα του, ο του, που είχε διαφορές με κάποιους και τους σκότωσε, καταδικάστηκε σε θάνατο δι' απαγχονισμού.

Ο ίδιος είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια και έχει ανάγκη ς μέσω ψυχοφαρμάκων.

Τελικά ο νεαρός καταδικάστηκε με την επιβολή του ανώτατου ορίου βαθμών ποινής που μπορεί να επιβληθεί σε κρατούμενο.

Επίσης, για την ίδια κατηγορία, αυτή της καταστροφής περιουσιακών στοιχείων της φυλακής, το συμβούλιο καταδίκασε σε ποινή επιβολής βαθμών ποινής, έναν 20χρονο από τη Συρία, διότι προκάλεσε στο καρτοτηλέφωνο της φυλακής, την περασμένη Παρασκευή.

Ο νεαρός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το έκανε από λάθος συνεννόηση, καθώς ένας σωφρονιστικός υπάλληλος του είπε ότι θα του έκανε αναφορά και ο ίδιος κατάλαβε ότι ήδη του είχε κάνει, με να ξεσπάσει στην τηλεφωνική συσκευή και να την καταστρέψει.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση