Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έβαλαν πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο τους που είχαν σε ακινησία
Έβαλαν πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο τους που είχαν σε ακινησία

Έβαλαν πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο τους που είχαν σε ακινησία

Το δήμο φοβήθηκε αλλά από το Δικαστήριο την “πάτησε” τελικά ένα ηλικιωμένων στο Βόλο, που για να μην τους σηκώσει το αυτοκίνητο η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου, έβαλαν πλαστές πινακίδες από συγγενή τους και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 21 μηνών ο καθένας με αναστολή και έφεση, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για ψευδή υπεύθυνη δήλωση και μετά χρήσεως.

Ο ηλικίας 72 χρονών και η σύζυγός του 62 χρονών, κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενώ είχαν δηλώσει σε ακινησία του αυτοκίνητό τους τον Ιανουάριο του , τον επόμενο μήνα βρέθηκαν να κινούνται με το τους σε δρόμου του Βόλου, έχοντας πλαστές πινακίδες.

Στην κατάθεσή του στο Δικαστήριο ο ανέφερε ότι ενώ είχε το αυτοκίνητό του σε ακινησία σε πυλωτής πολυς, που όμως δεν ήταν δικό του, ο διαχειριστής της πολυς τους ανάγκασε να το βγάλουν στο δρόμο.

Όπως είπε προκειμένου να μην πάρει το αυτοκίνητο ο ως εγκαταλειμμένο, αναγκάστηκε να βάλει τις πινακίδες που πήρε από συγγενικό του πρόσωπο, το έβγαλε στο δρόμο και το κυκλοφόρησε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση