Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έβαλαν πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο τους που είχαν σε ακινησία
Έβαλαν πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο τους που είχαν σε ακινησία

Έβαλαν πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο τους που είχαν σε ακινησία

Το δήμο φοβήθηκε αλλά από το Δικαστήριο την “πάτησε” τελικά ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Βόλο, που για να μην τους σηκώσει το αυτοκίνητο η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου , έβαλαν από συγγενή τους και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 21 μηνών ο καθένας με και έφεση, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για ψευδή υπεύθυνη δήλωση και πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Ο ηλικίας 72 χρονών και η σύζυγός του 62 χρονών, κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενώ είχαν δηλώσει σε ακινησία του αυτοκίνητό τους τον Ιανουάριο του , τον επόμενο μήνα βρέθηκαν να κινούνται με το τους σε δρόμου του Βόλου, έχοντας πλαστές πινακίδες.

Στην κατάθεσή του στο Δικαστήριο ο ανέφερε ότι ενώ είχε το αυτοκίνητό του σε ακινησία σε πυλωτής πολυκατοικίας, που όμως δεν ήταν δικό του, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας τους ανάγκασε να το βγάλουν στο δρόμο.

Όπως είπε προκειμένου να μην πάρει το αυτοκίνητο ο ως εγκαταλειμμένο, αναγκάστηκε να βάλει τις πινακίδες που πήρε από συγγενικό του πρόσωπο, το έβγαλε στο δρόμο και το κυκλοφόρησε.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση