Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Έβαλαν πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο τους που είχαν σε ακινησία
Έβαλαν πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο τους που είχαν σε ακινησία

Έβαλαν πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο τους που είχαν σε ακινησία

Το δήμο φοβήθηκε αλλά από το Δικαστήριο την “πάτησε” τελικά ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Βόλο, που για να μην τους σηκώσει το αυτοκίνητο η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου, έβαλαν πλαστές πινακίδες από συγγενή τους και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 21 μηνών ο καθένας με αναστολή και έφεση, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για ψευδή υπεύθυνη δήλωση και πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Ο άνδρας ηλικίας 72 χρονών και η σύζυγός του 62 χρονών, κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενώ είχαν δηλώσει σε ακινησία του αυτοκίνητό τους τον Ιανουάριο του 2016, τον επόμενο μήνα βρέθηκαν να κινούνται με το όχημα τους σε δρόμου του Βόλου, έχοντας πλαστές πινακίδες.

Στην κατάθεσή του στο Δικαστήριο ο άνδρας ανέφερε ότι ενώ είχε το αυτοκίνητό του σε ακινησία σε πάρκινγκ πυλωτής πολυκατοικίας, που όμως δεν ήταν δικό του, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας τους ανάγκασε να το βγάλουν στο δρόμο.

Όπως είπε προκειμένου να μην πάρει το αυτοκίνητο ο Δήμος ως εγκαταλειμμένο, αναγκάστηκε να βάλει τις πινακίδες που πήρε από συγγενικό του πρόσωπο, το έβγαλε στο δρόμο και το κυκλοφόρησε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανθρωπιστική βοήθεια των Σοφαδιτών Μαγνησίας προς τους πλημμυροπαθείς - https://t.co/kAxTyRqQTQ -

  • Επιχορήγηση σε Δήμους της Μαγνησίας για τα αδέσποτα - https://t.co/VeBo57xPNo -

  • Ξεκίνησε για την Πάτρα ο Άγγελος Κριτσιώτης - https://t.co/q0jH4diGdc -

"Αλιεύοντας" την είδηση