Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ευ. Μεϊμαράκης: Θα εξαντλήσω όλα τα όρια της διερευνητικής εντολής
Ευ. Μεϊμαράκης: Θα εξαντλήσω όλα τα όρια της διερευνητικής εντολής

Ευ. Μεϊμαράκης: Θα εξαντλήσω όλα τα όρια της διερευνητικής εντολής

Σφοδρή επίθεση εφ' όλης της ύλης εξαπέλυσε ο στον πρωθυπουργό, καταγγέλλοντας πως επιλέγει να δραπετεύσει οδηγώντας τη χώρα στις εκλογές.

Ο πρόεδρος της σε έκτακτη συνέντευξη που παραχώρησε κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για « αλητεία» επισημαίνοντας πως στην αξιωματική δεν αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση του πρωθυπουργού.

«Η είναι πανέτοιμη εδώ και καιρό, ουδέποτε είχε εμπιστοσύνη σε αυτά που έλεγε ο Τσίπρας. Έχουμε έτοιμα τα . Είμαστε έτοιμοι για την εκλογική μάχη» τόνισε ο Βαγγέλης Μειμαράκης τονίζοντας πως «τις μάχες τις κερδίζουν οι πραγματικοί ηγέτες».

Ο κ. Μειμαράκης εξέφρασε την απορία του για την παραίτηση του κ. Τσίπρα τονίζοντας πως προφανώς ο πρωθυπουργός παραιτείται από ένα λόγο που θα μπορούσε να λύσει στο . «Αισθάνεται πως κοροϊδεύει τον κόσμο και τους εταίρους, δεν είναι πολιτικά έντιμη στάση να περιμένεις να ψηφίσουν τα κοινοβούλια και να εκταμιευθεί η για να πας σε εκλογές για ένα λόγο που θα μπορούσε να λυθεί.

Είναι λίγο ψευτράκος, τακτικιστής» είπε για τον κ. Τσίπρα ο κ. Μειμαράκης εκφράζοντας την οργή του για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν επικοινώνησε μαζί του. «Μας πάει σε εκλογές, είναι τρελό, αφού ο ίδιος δεν το θέλει, δεν το έχει, ας βάλει τον Δραγασάκη, αυτό που κάνει δεν είναι δημοκρατικό, που τα βρήκε αυτά; Μπανανία είναι εδώ; Τσιφλίκι του είναι;».

Αυτός που βγήκε ως δημος, όλα τα νομοσχέδια τα έχει περάσει ως κατεπείγοντα, έχει δείξει παντού την ανικανότητά του και έχει δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια στον Έλληνα πολίτη. Ποτέ κανείς πρωθυπουργός δεν προκάλεσε μόνος του 3 εκλογικές διαδικασίες», τόνισε καταγγέλλοντας τον κ. Τσίπρα, πως υπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ο διευκρίνισε πως η Ν.Δ. μόλις λάβει την εντολή θα τη χρησιμοποιήσει.

«Εγώ ως μελλοντικό πρώτο κόμμα θεωρώ ως υποχρέωση να εξαντλήσω όλα τα όρια, μήπως αυτή η Βουλή μπορεί να δώσει λύση ή να δούμε τι θα κάνουμε μετά τις εκλογές».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε πως οι εκλογές είναι η τελευταία λύση και ζήτησε να ανοίξει άμεσα η Βουλή για να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

«Ο κ. Τσίπρας στην ουσία δραπετεύει, το φάντασμά του Λαφαζάνη πλανάται, τον καλώ να μας πει στην περίπτωση που είμαστε πρώτοι ο κ. Τσίπρας θα συμπορευτεί μαζί μας; Αν πει ναι γιατί δε συζητάμε ένα νέο πρόγραμμα; Αν πει όχι προς τι οι εκλογές;» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ν.Δ. θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, ώστε οι εκλογές αυτές να είναι η τελευταία λύση. «Δεν παίζουμε, 7 μήνες βούλιαξε τη χώρα, η Ν.Δ. θα διεκδικήσει την πρώτη θέση και θα την πάρει» τόνισε δηλώνοντας πως θα συναντηθεί άμεσα με τον κ. Θεοδωράκη και την κα Γεννηματά, ενώ όπως φάνηκε δεν είναι στις προθέσεις του να συναντηθεί με τους κ.κ. Καμμένο και Μιχαλολιάκο.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση