Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εθιμοτυπική επίσκεψη διοικητή Πυροσβεστικής Θεσσαλίας στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Εθιμοτυπική επίσκεψη διοικητή Πυροσβεστικής Θεσσαλίας  στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη διοικητή Πυροσβεστικής Θεσσαλίας στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, στην ντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα , πραγματοποίησε την Παρασκευή 21-08-2020, ο νέος  Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης, συνοδευόμενος από τον διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Σποράδων κ. Βλόντζο και τον διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας κ. Μητσογιάννη.

Η κ. αρχικά συνεχάρη το νέο διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, ενώ κατά τη διάρκεια της ς ενημέρωσε τον νέο Περιφερειακό Διοικητή, για θέματα του νομού Μαγνησίας, που άπτονται της συνεργασίας πυροσβεστικών δυνάμεων και της Περιφερειακής Ενότητας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Κολυνδρίνη υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων και αυτό καταδεικνύεται έμπρακτα και από την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με 22 νέα πυροσβεστικά οχήματα, συνολικού προϋπολογισμού 2,9 εκ. , αλλά και από την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που προκαλούνται από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, αλλά και σε περιπτώσεις κατάσβεσης, αποχιονισμού, κατολισθήσεων.

Υπογράμμισε την αναγκαιότητα να παραμείνουν μόνιμα τα κλιμάκια πυρόσβεσης, 4 στην Ηπειρωτική Μαγνησία και 4 στα και την σπουδαιότητα του ρόλου τους, ενώ ενημέρωσε τον Περιφερειακό Διοικητή για χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν να κάνουν με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και με την των κτιρίων, αλλά και για την προμήθεια των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Μαγνησίας τετρακοσίων (400) μπουφάν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Ο κ. Μπάλσης από την πλευρά του τόνισε, την αναγκαιότητα συνέχισης της πολύ καλής συνεργασίας, προς όφελος των πολιτών, ενώ κοινό συμπέρασμα που εξήχθη από την ήταν η αναγκαιότητα εύρυθμου συντονισμού μεταξύ των δύο φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών και άλλων φαινομένων έκτακτης ανάγκης, όπως συνέβη μέχρι σήμερα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση