Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Eθελοντική αιμοδοσία αστυνομικών
Eθελοντική αιμοδοσία  αστυνομικών

Eθελοντική αιμοδοσία αστυνομικών

Άφησν γι λίγα λεπτά το καθήκον για να προσφέρουν ζωή οι της Διεύθυνσης Αστυνομίας που συμμετείχαν σήμερα στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώθηκε στο προαύλιο του αστυνομικού μεγάρου, στη μνήμη του αρχιφύλακα της ΟΠΚΕ Γιώργου Καραπαναγιώτη, που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας σε τροχαίο δυστύχημα τον Ιούλιο του 2015.

Την συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Αστυνομίας , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, το παράρτημα Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την Ένωση Αξιωματικών Ε περιφέρειας Θεσσαλίας.

Από τις 9 το πρωί ως τις 2.00 μ.μ. η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, βρίσκεται στο προαύλιο του αστυνομικού μεγάρου και υπάρχει συμμετοχή των αστυνομικών, ενώ το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα εμπλουτίσει την που έχει δημιουργήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας, ταξίαρχο Ι. Τόλια εθελοντική αιμοδοσία για την των αστυνομικών είχε γίνει ξανά προ μηνών και συγκεντρώθηκαν 55 μονάδες αίματος.

Η τράπεζα αίματος έχει σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των 480 αστυνομικών που υπηρετούν στη και των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με στελέχη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας, χάρη στις συνεχείς αιμοδοσίες που διοργανώνονται και στην ανταπόκριση που υπάρχει, η Μαγνησία έχει καταφέρει να είναι αυτάρκης σε αίμα, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση