Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Αστυνομίας Αγ. Αρτεμίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον προαύλιο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής είπε: “Είμαστε αφοσιωμένοι να προστατεύουμε και να υπηρετούμε τον πολίτη.  Σήμερα με την εθελοντική αιμοδοσία το κάνουμε πράξη και με άλλη μορφή. Αυτό το αίμα που μεταφορικά κάθε μέρα οι αστυνομικοί σε όλη την Ελλάδα δίνουν για να έχουμε μια ασφαλή  χώρα”.

Να σημειωθεί ότι η μισή ποσότητα από το αίμα που θα συγκεντρωθεί σήμερα θα διατεθεί για τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, ενώ η υπόλοιπη ποσότητα αίματος, θα διατεθεί για τις ανάγκες της Τράπεζας αίματος που διαθέτει η .

Ενημέρωση της Αστυνομίας σε σχολεία και μαθητές

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο ενημερωτικών δράσεων της Αστυνομίας, αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, πραγματοποιούν σήμερα ενημερωτικές συναντήσεις κι επιδείξεις σε σχολεία του Βόλου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί βρίσκονται στο 3ο και 3ο Βόλου και στο 8ο και 8ο Βόλου, όπου ενημερώνουν μαθητές για: , , ενώ γίνεται παρουσίαση εξοπλισμού, οχημάτων και επίδειξη με αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος αύριο Σάββατο, ο Διευθυντής και Διοικητές της Αστυνομίας Μαγνησίας θα προσφέρουν στην Κιβωτό του Κόσμου και υπόδησης που έχουν συγκεντρώσει για τις ανάγκες των παιδιών .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

  • Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ #ΠαλαιοφάρσαλοςΚαλαμπάκα - https://t.co/G8LZQIJ28H -

"Αλιεύοντας" την είδηση