Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Αστυνομίας Αγ. Αρτεμίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον προαύλιο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας , Αστυνομικός Διευθυντής είπε: “Είμαστε αφοσιωμένοι να προστατεύουμε και να υπηρετούμε τον πολίτη.  Σήμερα με την εθελοντική αιμοδοσία το κάνουμε πράξη και με άλλη μορφή. Αυτό το αίμα που μεταφορικά κάθε μέρα οι αστυνομικοί σε όλη την Ελλάδα δίνουν για να έχουμε μια ασφαλή  χώρα”.

Να σημειωθεί ότι η μισή ποσότητα από το αίμα που θα συγκεντρωθεί σήμερα θα διατεθεί για τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, ενώ η υπόλοιπη ποσότητα αίματος, θα διατεθεί για τις ανάγκες της Τράπεζας αίματος που διαθέτει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ενημέρωση της Αστυνομίας σε και

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο ενημερωτικών δράσεων της Αστυνομίας, αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, πραγματοποιούν σήμερα ενημερωτικές συναντήσεις κι επιδείξεις σε του Βόλου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί βρίσκονται στο 3ο και 3ο Λύκειο Βόλου και στο 8ο και 8ο Λύκειο Βόλου, όπου ενημερώνουν για: ναρκωτικά, οδική ασφάλεια, ενώ γίνεται παρουσίαση εξοπλισμού, οχημάτων και επίδειξη με αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος αύριο Σάββατο, ο Διευθυντής και Διοικητές της Αστυνομίας Μαγνησίας θα προσφέρουν στην Κιβωτό του Κόσμου και υπόδησης που έχουν συγκεντρώσει για τις ανάγκες των παιδιών .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση