Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Αστυνομίας Αγ. Αρτεμίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον προαύλιο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Καραΐσκος είπε: “Είμαστε αφοσιωμένοι να προστατεύουμε και να υπηρετούμε τον πολίτη.  Σήμερα με την εθελοντική αιμοδοσία το κάνουμε πράξη και με άλλη μορφή. Αυτό το αίμα που μεταφορικά κάθε μέρα οι αστυνομικοί σε όλη την Ελλάδα δίνουν για να έχουμε μια ασφαλή  χώρα”.

Να σημειωθεί ότι η μισή ποσότητα από το αίμα που θα συγκεντρωθεί σήμερα θα διατεθεί για τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, ενώ η υπόλοιπη ποσότητα αίματος, θα διατεθεί για τις ανάγκες της Τράπεζας αίματος που διαθέτει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ενημέρωση της Αστυνομίας σε σχολεία και μαθητές

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο ενημερωτικών δράσεων της Αστυνομίας, αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, πραγματοποιούν σήμερα ενημερωτικές συναντήσεις κι επιδείξεις σε σχολεία του Βόλου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί βρίσκονται στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Βόλου και στο 8ο Γυμνάσιο και 8ο Λύκειο Βόλου, όπου ενημερώνουν μαθητές για: ναρκωτικά, οδική ασφάλεια, ενώ γίνεται παρουσίαση εξοπλισμού, οχημάτων και επίδειξη με αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος αύριο Σάββατο, ο Διευθυντής και Διοικητές της Αστυνομίας Μαγνησίας θα προσφέρουν στην Κιβωτό του Κόσμου είδη ένδυσης και υπόδησης που έχουν συγκεντρώσει για τις ανάγκες των παιδιών .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός για τα ακίνητα του Υπερταμείου - https://t.co/BlR44ciKgj -

  • Αυτοψία αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ στα έργα της Σκοπέλου - https://t.co/8nwccohZUL -

  • Στη Σκόπελο κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕΜΣ - https://t.co/cGkSgr1vmN -

"Αλιεύοντας" την είδηση