Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έστειλε στο Νοσοκομείο πελάτη καφετέριας 28χρονος νταής
Έστειλε στο Νοσοκομείο πελάτη καφετέριας 28χρονος νταής

Έστειλε στο Νοσοκομείο πελάτη καφετέριας 28χρονος νταής

Ένας 28χρονος συνελήφθη κατά τις  πρώτες πρωινές ώρες   σήμερα 05/10/2021, ώρα 02:00 στο Βόλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς του , για παράβαση άρθρου 309 Π.Κ. «Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη» & 361 Π.Κ. «Εξύβριση».

Στις  23:00 της 04/10/2021, ο 28χρονος δράστης, ευρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» στο Βόλο, μετά από υπόδειξη 56χρονου πελάτη  προς αυτόν να μην δημιουργεί αναστάτωση εντός του καταστήματος  στο οποίο ο δράστης είχε εισέλθει λίγο νωρίτερα, του επιτέθηκε φραστικά στην αρχή εξυβρίζοντάς τον και ακολούθως χτυπώντας τον με γροθιά στο αριστερό του , προκαλώντας του κατ' αυτό τον τρόπο, σοβαρή σωματική .

Ο παθών, μετέβη στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και μετά από σχετική εξέτασή του, διαπιστώνοντας τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, κρίθηκε αναγκαία η άμεση του με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο , για περαιτέρω ιατρικές και νοσηλεία.

Ο δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Προανάκριση ενεργείται από το .

Επίσης κατά τις βραδινές ώρες της 04/10/2021 (23:30 ώρα), στο Βόλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στο πλαίσιο εξόρμησης για τον έλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθη  21χρονος, καθότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΚΑΦΕΝΕΙΟ» ιδιοκτησίας  52χρονου και να εξυπηρετεί, πέραν των άλλων καθήμενων πελατών, τουλάχιστον εκατό (100) όρθιους πελάτες.

Σε βάρος του 21χρονου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των (2.000) καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του   καταστήματος για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Τέλος κατά τις απογευματινές ώρες της 04/10/2021, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Α.Τ Αλμυρού, συνελήφθη   21χρονη, καθότι κατελήφθη να οδηγεί μοτο ιδιοκτησίας της και να στερείται της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδήγησης .

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Αλμυρού.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση