Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Έσπασαν” τράπεζες οι κουκουλοφόροι στο Βόλο
“Έσπασαν” τράπεζες οι κουκουλοφόροι στο Βόλο

“Έσπασαν” τράπεζες οι κουκουλοφόροι στο Βόλο

 

Στην αποψινή για την επέτειο του  Πολυτεχνείου

 

Φθορές  προκάλεσαν απόψε αντιεξουσιαστές σε τραπεζικά υποκαταστήματα,   κατά τη διάρκεια  ς που πραγματοποιήθηκε από και , στο πλαίσιο εορτασμού για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στο Βόλο πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις  την ίδια (6.00 μ.μ.). Η πρώτη από φοιτητικούς συλλόγους, αριστερά κόμματα και συλλογικότητες που συγκεντρώθηκαν ως είθισται στο Θόλο του Πανεπιστημίου και η δεύτερη από το ΠΑΜΕ στην .

Περίπου 600 άτομα,  έδωσαν το παρών στην πορεία που ξεκίνησε από το Θόλο του Πανεπιστημίου λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα (με μία καθυστέρηση) και κινήθηκε στις οδούς Δημητριάδος, Κ. Καρτάλη, Αναλήψεως, Ιωλκού,Ιάσονος και κατέληξε στο Θόλο.

Κατά τη διάρκεια της πορείας , που  ολοκληρώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ, κουκουλοφόροι έγραψαν συνθήματα κι έσπασαν φωτεινές επιγραφές  στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας (Αναλήψεως – Ιωλκού)  στην Bank (Ιωλκού – Κωνσταντά) και στην Eurobank (Ιάσονος – Ιωλκού).

Την πορεία ακολουθούσε αστυνομική δύναμη, ενώ είχαν αποκλειστεί  δρόμοι με κορδέλες και συγκεκριμένα  επί των οδών ς μετά την οδό Φιλελλήνων, Γαλλίας στο ύψος της οδού Κουμουνδούρου και Ανθ. Γαζή στο ύψος των οδών Αγ. ικολάου – Σπυρίδη.
Στο έργο της  τοπικής Αστυνομίας συνέδραμαν διμοιρίες από Καρδίτσα και άλλες  πόλεις.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση