Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αισιοδοξία στη Ν.Ε. Μαγνησίας για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ
Αισιοδοξία στη Ν.Ε. Μαγνησίας για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Αισιοδοξία στη Ν.Ε. Μαγνησίας για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Αισιοδοξία και βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου εξέφρασαν μέλη του κόμματος σε που έδωσαν στα γραφεία της Ν.Ε. Μαγνησίας, ενώ χαρακτήρισαν χαμηλό το ποσοστό αποχωρήσεων, σημειώνοντας ότι δεν επηρεάζει την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ο της Ν.Ε. Μαγνησίας Κ. Βογιατζής είπε-μεταξύ άλλων- ότι ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες και το κόμμα είναι διάταξη μάχης για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ιδιαίτερα χαμηλές τις απώλειες στελεχών σε επίπεδο Μαγνησίας (κυμαίνονται στο 6%-7%) και πρόσθεσε ότι αντικαταστάθηκαν τα εννέα μέλη που αποχώρησαν από τη Ν.Ε. και ότι δημιουργήθηκε νέα επταμελής γραμματεία.

Επίσης ενημέρωσε ότι το Σαββατοκύριακο θα μετέχουν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματος στην Αθήνα, όπου θα καθοριστεί το πλάνο εξόρμησης ενόψει των εκλογών.

Τέλος ανέφερε ότι ο κόσμος εξακολουθεί να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και από την ερχόμενη Δευτέρα το κόμμα ρίχνεται στην προεκλογική μάχη με αισιοδοξία ότι θα κερδίσει τις εκλογές.

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος Θεσσαλίας Ν. Σκορίνης ανέφερε –μεταξύ άλλων- ότι σε μια φιλελεύθερη Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί εθνική πολιτική και χαρακτήρισε πολύ βάρβαρο τον τρόπο με τον οποίο επιβλήθηκε η συμφωνία. Ωστόσο διευκρίνισε πως αν και αρχικά φάνηκε πως ηττήθηκε η τελικά η ηττημένη είναι η ερμανία η οποία απομονώθηκε.

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της πολιτικής της ς ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι άνοιξε μια ατζέντα διαφορετικής πολιτικής και πρόσθεσε πως είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την προοδευτική, παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

« Έχουμε και θα την κερδίσουμε τη μάχη. Η νέα θα κάνει ό,τι μπορεί για να αμβλύνει τις σοβαρές επιπτώσεις της συμφωνίας. Αν δεν γίνονταν τώρα οι εκλογές θα ήμασταν σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και αυτό θα απέτρεπε την ανάπτυξη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκορίνης.

ια τις διαρροές που προέκυψαν διευκρίνισε πως το κόμμα έχει υπερπληθώρα στελεχών και η αποχώρηση κάποιων έδωσε τη δυνατότητα να απελευθερωθούν δυνάμεις, ενώ για τους κ.κ. νσταντοπούλου, Λαφαζάνη και Βαρουφάκη είπε πως τη δυναμική τους την απέκτησαν μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι ο κόσμος δεν εμπιστευτεί ούτε εκείνους που κατέστρεψαν τη χώρα με τις πολιτικές που εφάρμοσαν ούτε τους θιασώτες της δραχμής.

Η νέα Ν.Ε.

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Συντονιστής: Βογιατζής

Αναπληρωτής συντονιστής: Αποστολάκης Ιάσωνας

Αντωνιάδης Γιάννης,Αποστολάκης Βασίλης, Αποστολάκης Ιάσωνας,Βαλής Νίκος, Βογιατζής Κώστας,Δημητριάδη Ντέμη, Δημητριάδης Δημήτρης, Καστρινάκης Μιχάλης, Κατσαλή Αγγελική, Κατσαλής Γιώργος, Κατσούρας Σταύρος, Κλείτσας Γιάννης,Λαγός Κώστας, Μανώλη Δήμητρα, Νικηφόρου Στάθης, Πάντζιος Ρίζος,Παπαευαγγέλου Μανώλης, Παπαϊωάννου Δημήτρης, Παπανάτσιου Κατερίνα, Πολάτου Μαρία, Τάκος Αποστόλης, Τζήκα Δανάη, Τσερκέζη Κατερίνα, Φιλιππίδη-Χατζηστεφανή Ελένη

Γραμματεία

Συντονιστής Βογιατζής Κώστας

Αποστολάκης Ιάσονας, Δημητριάδη Ντέμη, Δημητριάδης Δημήτρης, Μανώλη Δήμητρα, Νικηφόρος Στάθης, Παπαϊωάννου Δημήτρης

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση