Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ για τα τελευταία γεγονότα στην πόλη του Βόλου
Η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ για τα τελευταία γεγονότα στην πόλη του Βόλου

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ για τα τελευταία γεγονότα στην πόλη του Βόλου

Επγγελμτίες δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΘΕ, δεν εμπλέκονται σε υπόθεση εκσης, ούτε σε οικονομικά σκάνδαλα που καταγγέλλονται.
Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αφορούν ιδιοκτήτες ΜΜΕ και όχι δημοσιογράφους μέλη της Ένωσης Συντακτών.
Αυτό τονίζει, με  αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην πόλη του Βόλου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας ς και Εύβοιας.

 

Επίσης επισημαίνει τα εξής:

  • Καταδικάζουμε πρακτικές εκβιασμών και όποιων παράνομων πράξεων και ζητούμε την πλήρη διαλεύκανσή τους από τις δικαστικές αρχές, ώστε να μην υπάρχει καμία .
  • Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε, παρόλο που αντιλαμβανόμαστε ότι γινόμαστε πιθανόν κουραστικοί, ότι ο οποιοσδήποτε πολίτης έχει στοιχεία σε βάρος δημοσιογράφου μέλος της ΕΣΗΕΘΕ, μπορεί να τα καταθέσει άμεσα ώστε να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες εκ του καταστατικού λειτουργίας, διαδικασίες. Μέχρι στιγμής ουδεμία σε βάρος συναδέλφου έχει αποσταλεί ή επισημανθεί προς την Ένωση Συντακτών.
  • Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε ότι οι δημοσιογράφοι, μέλη μας μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται η κοινωνία, προσπαθούν να ασκήσουν με τον καλύτερο τρόπο το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, ενημερώνοντας τους και ασκώντας έλεγχο στην .
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση