Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ερντογάν: Η Ανατολική Μεσόγειος είναι τεστ για την ειλικρίνεια της Ε.Ε.
Ερντογάν: Η Ανατολική Μεσόγειος είναι τεστ για την ειλικρίνεια της Ε.Ε.

Ερντογάν: Η Ανατολική Μεσόγειος είναι τεστ για την ειλικρίνεια της Ε.Ε.

Αμεροληψία ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ –κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία την Κυριακή- ότι η στάση της Ε.Ε. στην θα αποτελέσει δοκιμασία για την ειλικρίνειά της.

Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, ο κ. Ερντογάν ανέφερε πως «προκλητικά σχόλια και βήματα από Ευρωπαίους πολιτικούς για περιφερειακά ζητήματα δεν θα βοηθήσουν στην επίτευξη λύσης».

«Ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι η στάση της Ε.Ε. στην θα αποτελέσει δοκιμασία ειλικρίνειας, από την του διεθνούς δικαίου και της περιφερειακής ειρήνης» κατά την τουρκικά προεδρία.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως ο κ. Ερντογάν «κάλεσε τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. και τις χώρες μέλη να συμπεριφέρονται υπεύθυνα και να παραμείνουν δίκαιοι, αμερόληπτοι και αντικειμενικοί σε όλα τα περιφερειακά ζητήματα, ιδίως στην Ανατολική Μεσόγειο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γυρίσματα νέας διεθνούς παραγωγής #Castaways στο #Πήλιο #BBC #Paramount #Πήλιο - https://t.co/Ajs2TM2Csw -

  • Κατασχέθηκαν πάνω από 6,5 κιλά κάνναβης στο Βόλο #ακατέργαστηκάνναβη #Βόλος - https://t.co/puHmjj9imR -

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση