Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εργολαβία πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου
Εργολαβία πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου

Εργολαβία πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου

Σε εξέλιξη είνι εργολα πρασίνου στο του Αγίου Κωνσταντίνου.Στην ομάδα του εργολάβου συμμετέχει και γεωπόνος ο οποίος αποφασίζει για το ποιά είναι σε καλή κατάσταση, ποια άρρωστα και αν υπάρχει δυνατότητα να διασωθούν ή πρέπει να απομακρυνθούν και να αντικατασταθούν. Επιπλέον καλαθοφόρο προχωρά με τις του γεωπόνου σε κοπή κλαδιών που έχουν σαπίσει και αποτελούν κίνδυνο να πέσουν σε περίπτωση δυνατού ανέμου.

Επίσης αυτή την περίοδο αποξειδώνονται και βάφονται όλα τα παραλιακά φωτιστικά αλλά και τα καγκελάκια από την πλευρά της ς, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα αντικατασταθούν και όλοι οι σπασμένοι που κάποιοι επί τούτου σπάζουν για να διεξάγεται απρόσκοπτα η ναρκωτικών, όπως συνέβη και το περασμένο Σάββατο που σε οργανωμένη επιχείρηση πολλών υπηρεσιών συνελήφθησαν έξη άτομα μέσα στο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Τέλος το Δ.Σ. του Οργανισμού εξετάζει το ενδεχόμενο φύλαξης του πάρκου για να αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα και όχι μόνο, ενώ έχουν ήδη τοποθετηθεί πινακίδες που προτρέπουν τους πολίτες να χρησιμοποιούν τα καλαθάκια και να μην ρίχνουν τα στο πάρκο.

parko

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση