Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Εργολαβία πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου
Εργολαβία πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου

Εργολαβία πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου

Σε εξέλιξη είναι εργολαβία πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.Στην ομάδα του εργολάβου συμμετέχει και γεωπόνος ο οποίος αποφασίζει για το ποιά είναι σε καλή κατάσταση, ποια άρρωστα και αν υπάρχει δυνατότητα να διασωθούν ή πρέπει να απομακρυνθούν και να αντικατασταθούν. Επιπλέον καλαθοφόρο όχημα προχωρά με τις συμβουλές του γεωπόνου σε κοπή κλαδιών που έχουν σαπίσει και αποτελούν κίνδυνο να πέσουν σε περίπτωση δυνατού ανέμου.

Επίσης αυτή την περίοδο αποξειδώνονται και βάφονται όλα τα παραλιακά φωτιστικά αλλά και τα καγκελάκια από την πλευρά της παραλίας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα αντικατασταθούν και όλοι οι σπασμένοι λαμπτήρες που κάποιοι επί τούτου σπάζουν για να διεξάγεται απρόσκοπτα η διακίνηση ναρκωτικών, όπως συνέβη και το περασμένο Σάββατο που σε οργανωμένη επιχείρηση πολλών υπηρεσιών συνελήφθησαν έξη άτομα μέσα στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Τέλος το Δ.Σ. του Οργανισμού εξετάζει το ενδεχόμενο φύλαξης του πάρκου για να αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα και όχι μόνο, ενώ έχουν ήδη τοποθετηθεί πινακίδες που προτρέπουν τους πολίτες να χρησιμοποιούν τα καλαθάκια και να μην ρίχνουν τα απορρίμματα στο πάρκο.

parko

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελευταίο ψάρεμα για 58χρονο στο Λεφόκαστρο - https://t.co/B7RXEJBrP5 -

  • Κρούσματα κορωνοϊού στο Άγιον Όρος - https://t.co/WZTix3yjcO -

  • Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν στους 78 οι ασθενείς στις ΜΕΘ, επτά ακόμη νεκροί - https://t.co/ju3SHelYy5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση