Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Eργαζόμενοι ΟΤΑ:«Κάτω τα χέρια σας από τα ΒΑΕ θα σας τα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ»
Eργαζόμενοι ΟΤΑ:«Κάτω τα χέρια σας από τα ΒΑΕ θα σας τα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Eργαζόμενοι ΟΤΑ:«Κάτω τα χέρια σας από τα ΒΑΕ θα σας τα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Σε τρίωρη στάση εργασίας, απο τις 12.00 μ. έως τις 3.00 μ.μ.προχώρησε σήμερα ο ς.Μάλιστα στην είσοδο του Δημαρχείου ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Κάτω τα χέρια σας από τα ΒΑΕ θα σας τα κόψουμε ».

Έξω από το Δημαρχείο συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι από το Βόλο, τη Ζαγορά, Νότιο Πήλιο και . Κατά την κινητο έγινε ενημέρωση των εργαζομένων για το διεκδικητικό πλαίσιο που έχει θέσει η Ομοσπονδία.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ς Θάλεια Στάχτου τόνισε: «Θέλουμε να πάρουν τα χέρια τους από όλα τα μας δικαιώματα. Από τα ΒΑΕ, μισθολογικό, συνταξιοδοτικά» και διεμήνυσε ότι ο αγώνας δεν σταματά σήμερα, λέγοντας πως «στόχος μας είναι να πείσουμε τον κόσμο ότι αν καθήσουν στο καναπέ δε θα γίνει τίποτα. Πρέπει να βγούμε να αγωνιστούμε».

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Γ. Μαγιάκος επισήμανε ότι αν καταργηθούν τα ΒΑΕ θα προστεθούν στις πλάτες των εργαζομένων άλλα 8-9 χρόνια δουλειάς και πρόσθεσε: « Αν καταργηθούν τα ΒΑΕ αυτομάτως χρεώνονται οι εργαζόμενοι στις πλάτες τους, που τόσα χρόνια παλεύουν άλλα 8 -9 χρόνια εργασίας. Περικόπτονται και τα ελάχιστα που παίρνουμε από το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και πολλοί δεν προλαβαίνουν να βγουν στη σύνταξη».

ΟΤΑ2 (2)ΟΤΑ2 (1)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση