Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Eργαζόμενοι ΟΤΑ:«Κάτω τα χέρια σας από τα ΒΑΕ θα σας τα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ»
Eργαζόμενοι ΟΤΑ:«Κάτω τα χέρια σας από τα ΒΑΕ θα σας τα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Eργαζόμενοι ΟΤΑ:«Κάτω τα χέρια σας από τα ΒΑΕ θα σας τα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Σε τρίωρη στάση εργασίας, απο τις 12.00 μ. έως τις 3.00 μ.μ.προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος Εργαζομένων .Μάλιστα στην είσοδο του Δημαρχείου ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Κάτω τα χέρια σας από τα ΒΑΕ θα σας τα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ».

Έξω από το συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι από το Βόλο, τη Ζαγορά, Νότιο Πήλιο και Βελεστίνο. Κατά την κινητοποίηση έγινε ενημέρωση των εργαζομένων για το διεκδικητικό πλαίσιο που έχει θέσει η Ομοσπονδία.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας τόνισε: «Θέλουμε να πάρουν τα χέρια τους από όλα τα εργασιακά μας δικαιώματα. Από τα ΒΑΕ, μισθολογικό, ασφαλιστικό συνταξιοδοτικά» και διεμήνυσε ότι ο δεν σταματά σήμερα, λέγοντας πως «στόχος μας είναι να πείσουμε τον κόσμο ότι αν καθήσουν στο καναπέ δε θα γίνει τίποτα. Πρέπει να βγούμε να αγωνιστούμε».

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Γ. Μαγιάκος επισήμανε ότι αν καταργηθούν τα ΒΑΕ θα προστεθούν στις πλάτες των εργαζομένων άλλα 8-9 χρόνια δουλειάς και πρόσθεσε: « Αν καταργηθούν τα ΒΑΕ αυτομάτως χρεώνονται οι εργαζόμενοι στις πλάτες τους, που τόσα χρόνια παλεύουν άλλα 8 -9 χρόνια εργασίας. Περικόπτονται και τα ελάχιστα που παίρνουμε από το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και πολλοί δεν προλαβαίνουν να βγουν στη σύνταξη».

ΟΤΑ2 (2)ΟΤΑ2 (1)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση