Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εργασίες Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης στο Π.Σ. Βόλου
Εργασίες Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης  στο Π.Σ. Βόλου

Εργασίες Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης στο Π.Σ. Βόλου

 

 

Το Τμήμ Ηλεκτροφωτισμού της Τεχνικής Υπηρεσία του Δήμου Βόλου καθημερινά προβαίνει σε αποκαταστάσεις  ζημιών που σημειώνονται στα ηλεκτρολογικά δίκτυα του Δήμου και μάλιστα και εκτός ωραρίου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επείγουσες και πιεστικές ανάγκες.

Τέτοιου είδους αποκαταστάσεις είναι και οι επισκευές που έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε υπόγεια δίκτυα όπου διαπιστώθηκε , στην οδό Καραμπατζάκη, στο της Δορυλαίου,  στην οδό Ανθ. Γαζή, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & , στο Κουφόβουνο, όπως επίσης και στο , όπου- εκτός των άλλων-έγινε και ρευματοδότηση και σύνδεση φωτιστικών. Αντικαταστάθηκαν λάμπες και επισκευάστηκαν στις δημοτικές ενότητες Αρτέμιδας και ς καθώς και στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Αγχιάλου.

Επίσης το συνεργείο της Φωτεινής Σηματοδότησης τις τελευταίες δύο εβδομάδες προχώρησε σε επισκευές των κόμβων Ορμινίου – Θερμοπυλών , Μαιάνδρου – Λ. Ειρήνης, επιδιόρθωση του βραχυκυκλώματος που προέκυψε από την βροχόπτωση  στην κόμβο Μελισσατίκων, καθώς και σε αντικατάσταση λαμπών και τροφοδοτικών σε φωτεινούς .

Καθημερινά και τα δύο αυτά Τμήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Ο αρμόδιος Τεχνικών Υπηρεσιών Θαν. Σταυρίδης, τόνισε ότι “αυτή  η λειτουργία των συνεργείων εκτός ωραρίου είναι σημαντική για το Δήμο, γιατί είναι προφανές ότι οι ζημίες δεν μπορούν όλες να επισκευαστούν άμεσα. Ιδιαίτερα στον τομέα της ηλεκτροδότησης οι είναι πολλές και έκτακτες. Τα συνεργεία μας καταβάλλουν προσπάθεια και τις περισσότερες φορές επιλύουν άμεσα τα ζητήματα που προκύπτουν.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση