Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Εργασίες Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης στο Π.Σ. Βόλου
Εργασίες Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης  στο Π.Σ. Βόλου

Εργασίες Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης στο Π.Σ. Βόλου

 

 

Το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Τεχνικής Υπηρεσία του Δήμου καθημερινά προβαίνει σε   ζημιών που σημειώνονται στα ηλεκτρολογικά δίκτυα του Δήμου και μάλιστα και εκτός ωραρίου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επείγουσες και πιεστικές ανάγκες.

Τέτοιου είδους είναι και οι επισκευές που έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε υπόγεια δίκτυα όπου διαπιστώθηκε βλάβη, στην οδό Καραμπατζάκη, στο πάρκο της Δορυλαίου,  στην οδό Ανθ. Γαζή, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & Δημητριάδος, στο Κουφόβουνο, όπως επίσης και στο πάρκο Αναύρου, όπου- εκτός των άλλων-έγινε και ρευματοδότηση και σύνδεση φωτιστικών. Αντικαταστάθηκαν λάμπες και επισκευάστηκαν στις δημοτικές ενότητες Αρτέμιδας και Αγριάς καθώς και στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Αγχιάλου.

Επίσης το συνεργείο της Φωτεινής Σηματοδότησης τις τελευταίες δύο εβδομάδες προχώρησε σε επισκευές των κόμβων Ορμινίου – Θερμοπυλών , Μαιάνδρου – Λ. Ειρήνης, επιδιόρθωση του βραχυκυκλώματος που προέκυψε από την   στην κόμβο Μελισσατίκων, καθώς και σε αντικατάσταση λαμπών και τροφοδοτικών σε φωτεινούς .

Καθημερινά και τα δύο αυτά Τμήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Ο αρμόδιος Τεχνικών Υπηρεσιών Θαν. Σταυρίδης, τόνισε ότι “αυτή  η λειτουργία των συνεργείων εκτός ωραρίου είναι σημαντική για το Δήμο, γιατί είναι προφανές ότι οι ζημίες δεν μπορούν όλες να επισκευαστούν άμεσα. Ιδιαίτερα στον τομέα της ηλεκτροδότησης οι είναι πολλές και έκτακτες. Τα συνεργεία μας καταβάλλουν προσπάθεια και τις περισσότερες φορές επιλύουν άμεσα τα ζητήματα που προκύπτουν.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση