Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ ξεκινούν στη Μαγνησία
Έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ ξεκινούν στη Μαγνησία

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ ξεκινούν στη Μαγνησία

Έργα στη λίμνη Κάρλα και στο οδικό δίκτυο του Νοτίου Πηλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ προχωρούν προς υλοποίηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης για τα  έργα που υλοποιούνται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας:

-«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ & ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΡΛΑΣ », προϋπολογισμού 2.000.000,00 €

-ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 (ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ», προϋπολογισμού 1.500.000,00 €

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε του τόνισε τα εξής: «Έργα ουσίας και χρήσιμα για τις ανθρώπινες κοινότητες σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στη Μαγνησία, σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, προχωρούμε στις απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών θωρακίζοντας τις περιουσίες τους και τις εργασίες τους από πλημμυρικά φαινόμενα

Παράλληλα προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς στην αποκατάσταση ζημιών  στο οδικό δίκτυο του Νοτίου Πηλίου που προήλθαν από την κακοκαιρία και δημιουργούν κινδύνους στην ασφαλή των κατοίκων».

Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας φέρνει έργα ουσίας, έργα χρήσιμα για τον τόπο. Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε παρεμβάσεις απαραίτητες για την καθημερινότητα των ανθρώπων της Θεσσαλίας. Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία».

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση