Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Έργα οδοποιίας σε Βόλο και Νέα Ιωνία
Έργα οδοποιίας σε Βόλο και Νέα Ιωνία

Έργα οδοποιίας σε Βόλο και Νέα Ιωνία

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα που εκτελεί το αντίστοιχο τμήμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε Βόλο και Νέα Ιωνία.

Οι που υλοποιούνται αφορούν στην τοποθέτηση νέων ασφαλτικών ταπήτων στο πλαίσιο βελτίωσης του οδοστρώματος, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάζουν αλλά και της παλαιότητας της ασφάλτου.

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι στο τμήμα Λαρίσης με Αθηνών, στην κατεύθυνση από Λάρισα προς Βόλο και ακολουθούν και σε άλλα σημεία σε Βόλο και Νέα Ιωνία.

Αντίστοιχες εργασίες έχουν υλοποιηθεί στην οδό Ηπείρου, μεταξύ των οδών Αργοναυτών και Ιάσονος, στην οδό Θουκυδίδη πίσω από το , στην οδό Γανοχώρας μεταξύ Δορυλαίου και Προύσσης, στην οδό Μυριοφύτου μεταξύ Δορυλαίου και Χρήστου Λούλη καθώς και στην οδό Πάριδος από Ιασονίδη έως Δαβάκη.

Τα θα συνεχιστούν καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού ώστε με το τέλος της σεζόν να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι των συντηρήσεων που έχουν προγραμματιστεί από την Υπηρεσία.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Θανάσης Σταυρίδης επισήμανε πως στόχος της δημοτικής αρχής ήταν από την αρχή της θητείας της και παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και εκεί έχουν ρίξει το βάρος οι . “Η Τεχνική Υπηρεσία προχωρά όλους αυτούς τους μήνες στην των δρόμων σε Βόλο και Νέα Ιωνία καθώς υπάρχουν σημεία όπου είναι επιτακτική η ανάγκη, εξαιτίας των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν στο οδόστρωμα, να προχωρήσουμε σε αποκατάσταση. Στόχος μας είναι όχι μόνο να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους οδηγούς αλλά και να περιορίσουμε τους κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση