Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έργα 9,1 εκατ. ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων
Έργα  9,1 εκατ. ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων

Έργα 9,1 εκατ. ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων

Ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 9.101.584.00 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σημείωσε ότι πέρα από την χρησιμότητα των έργων στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, συντηρούνται – δημιουργούνται θέσεις εργασίας και πέφτει χρήμα στην πραγματική οικονομία σε μια δύσκολη περίοδο. Αναλυτικά τα έργα:

– Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΔΑΤΟΡΕΜΑΤΩΝ». Προϋπολογισμού: 500.000,00 € (με ΦΠΑ).

– Έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΟ6 (ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ – ΣΗΜΑΝΣΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ».Προϋπολογισμού: 1.800.000,00 € (με ΦΠΑ).

– «Έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΗ ΔΡΑΚΟΣΠΗΛΙΑ Δ. Κ. ΖΑΓΟΡΑΣ » και συγκρότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού. Προϋπολογισμού: 301.584,00 € (με ΦΠΑ).

– Έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΦΑΡΣΑΛΑ – ΒΟΛΟΥ». Προϋπολογισμού: 5.000.000,00 € (με ΦΠΑ).

– Έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Π.Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΒΟΛΟΥ». Προϋπολογισμού: 1.500.000,00 € (με ΦΠΑ).

Καταβολή ποσού σε δύο εκκαθαριστές της πρώην ΑΟΝΑΜ

Ποσό 18.000 ευρώ θα καταβάλλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε δύο εκκαθαριστές της πρώην ΑΟΝΑΜ μετά από απόφαση του Ειρηνοδικείου

Το ποσό των 18.450 ευρώ θα κληθεί να καταβάλλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε δύο εκκαθαριστές της ΑΟΝΑΜ και η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρεια Θεσσαλίας αποφάσισε την έγκριση της δαπάνης, σε εκτέλεση της απόφασης του Ειρηνοδικείου Βόλου.
Ειδικότερα, οι κ.κ. Γ. Σουρτζής και Δημ. Παπαϊωσήφ(ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ Η ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΡΧΙΚΑ) άσκησαν στο Ειρηνοδικείο Βόλου κατά της Περιφέρειας Θεσσαλίας τη με αρ. εκθ. 801/2015 αγωγή τους, με την οποία ζητούσαν την καταβολή του ποσού των 9.225ευρώ στον καθένα τους, για την εργασία τους ως εκκαθαριστές του ΑΟΝΑΜ. Επί της αγωγής αυτής εκδόθηκε η με αρ. 8/2017 προσωρινά εκτελεστή απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου, η οποία έκανε δεκτή την αγορά. Κατά της απόφασης αυτής, ασκήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στις 24/4/2017 αίτηση αναστολή εκτέλεσης η οποία απορρίφθηκε με τη με αρ. 374/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου.
Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρεια, ενέκρινε τη δαπάνη ποσού 18.450 ευρώ σε εκτέλεση της με αρ.8/2017 προσωρινά εκτελεστής απόφασης του Ειρηνοδικείου Βόλου και της με αρ.374/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου.

Διακομίσθηκε 21χρονος από τη Σκιάθο στο Βόλο
Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε σήμερα το πρωί 21χρονος από την Σκιάθο.
Ειδικότερα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο 21χρονος διακομίσθηκε σήμερα το πρωί από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ» καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

"Αλιεύοντας" την είδηση