Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έργα 5,3 εκατ. ευρώ για την Μαγνησία
Έργα 5,3 εκατ. ευρώ για την Μαγνησία

Έργα 5,3 εκατ. ευρώ για την Μαγνησία

Για του οδικού δικτύου από τις

συνολικού προϋπολογισμού 5,3 εκατ. ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας μπαίνουν στη φάση της υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

συνολικού προϋπολογισμού 5.300.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας μπαίνουν στη φάση της υλοποίησης στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Πρόκειται για έργα ουσίας, έργα τα οποία αντιμετωπίζουν υπαρκτά προβλήματα και δείχνουν τον σεβασμό και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας απέναντι στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών», σημείωσε ο κ. και συνέχισε:

«Σε μία δύσκολη περίοδο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιεί έργα χρήσιμα για τον τόπο, έργα που ρίχνουν χρήμα στην πραγματική οικονομία και συντηρούν ή δημιουργούν θέσεις εργασίας. Πρέπει όμως να λειτουργήσει άμεσα η ηλεκτρονική του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, διαφορετικά δημιουργείται εμπλοκή στην παραγωγή και υλοποίηση των έργων, γεγονός που προκαλεί  σημαντικά προβλήματα στην πραγματική οικονομία και εργασίας».

Τα έργα που πρόκειται να δημοπρατηθούν:

– «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΩΝ ΑΠΌ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ (ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ)» , Προϋπολογισμού  1.250.000,00 Ευρώ.

 – «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ  (ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ)» , Προϋπολογισμού  1.250.000,00 Ευρώ.

 ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΩΝ ΑΠΌ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ (ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ, Προϋπολογισμού  1.000.000,00 Ευρώ.

Ενώ προέκυψε ανάδοχος μετά τον διαγωνισμό για το έργο:

– ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ, ΣΗΜΑΝΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ)  ΧΡΗΣΗ 2017-2018       Προϋπολογισμού  1.800.000,00 Ευρώ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή ενίσχυση υφιστάμενων - https://t.co/oOUD3s6Bix -

  • Δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/GxFjCDEFKk -

  • Δεκαπέντε θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/e30cjGeR8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση