Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έργα 4,7 εκατ. ευρώ για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και της αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μαγνησία 
Έργα 4,7 εκατ. ευρώ για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και της αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μαγνησία 

Έργα 4,7 εκατ. ευρώ για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και της αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μαγνησία 

 

 

Ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα οι διαδικασίες δημοπράτησης δύο νέων οδικών έργων και ενός έργου ενίσχυσης της αντιπλημμυρικής προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.  Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται στα 4,7 εκατ. ευρώ και αφορούν εργασίες σε περιοχές του Πηλίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες οδικής ς στις παρακάτω περιοχές:

 

  • Στον οικισμό Αγίου Ιωάννη (Επ. Οδός Αγ. Δημητρίου-Αγ. Ιωάννη)
  • Στην Επ. Οδό ς- Δράκειας
  • Στην ΕΟ 34 (Άνω Κλάδος) στις θέσεις : 71+000 (Πλησίον Μακρυρράχης),

68+900 (Μακρυρράχη), 51+490 (Χορευτό)

  • Στην Είσοδο Σούρπης Αλμυρού (Τεχνικό Χολοτος)

 

  • Στον άνω κλάδο της ΕΟ 34 (Ζ-Τσαγγαράδα) και ειδικότερα στις θέσεις Μαυρούτσα , Ανήλιο , Είσοδο Ζς , ,
  • Καταπτώσεις και καταστροφή ασφαλτικού στην Επ. Οδό Χανίων Κισσού
  • Υποσκαφή υπόβασης και καθίζηση οδοστρώματος στην ΕΟ 34 τμήμα Καράβωμα Χάνια
  • Εκτεταμένες καταστροφές στην ΕΟ Ζαγοράς Χορευτού

Ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στις εξής θέσεις:

 

  • Υδατόρεμα Σαλαμπριά Σούρπης
  • Ρέμα Τσαγγαράδας
  • Ρέμα Μαυρούτσας
  • Ρέμα Αγ. Ιωάννου

«Ευχαριστώ τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη για τη χρηματοδότηση των έργων. Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας για την της οδικής ς και την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας. «Παράλληλα  προχωράμε εργασίες για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας καθαρίζοντας τα που είχαν χρόνια να καθαριστούν.  Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία του κορωναϊού, τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνεχίζονται, καθώς οι ανάγκες των πολιτών είναι προτεραιότητα. Με σχέδιο και προγραμματισμό βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας με χρήσιμα έργα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση