Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έρευνες στο Στρασβούργο για τη φονική επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι
Έρευνες στο Στρασβούργο για τη φονική επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι

Έρευνες στο Στρασβούργο για τη φονική επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι

Αστυνομικοί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και βαρύ οπλισμό πραγματοποίη έρευνες στο σπίτι ενός φίλου του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι, που στοίχισε τη ενός ανθρώπου χθες το βράδυ στο Παρίσι, αφού τον συνέλα, όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι του αλλικού Πρακτορείου.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν από το κτίριο στη συνοικία Λ' Εσπλανάντ με έναν άνδρα στον οποίο είχαν περάσει χειροπέδες, με το πρόσωπό του να μην διακρίνεται, καθώς ήταν κρυμμένο κάτω από την κουκούλα που φορούσε όπως κι ένα μαύρο μπλουζάκι που έγραφε κρόζνι μπροστά και πίσω διακρινόταν ένα καλάσνικοφ.

Ένας δεύτερος άνδρας απομακρύνθηκε επίσης συνοδεία αστυνομικών χωρίς να του έχουν φορέσει χειροπέδες.

Μια αποχώρησε από το σημείο κρατώντας έναν σάκο που περιείχε έναν υπολογιστή.

Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες, ο φίλος του Καμζάτ Αζίμοφ, γεννηθείς επίσης το 1997, ήταν το «στενότερο πρόσωπο» που βρισκόταν κοντά στον δράστη της ς στο Παρίσι, ο οποίος είχε ζήσει αρκετά χρόνια στο .

Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση στο κι αναμένεται να υποβληθεί σε ανάκριση από τους αστυνομικούς της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφαλείας (DGSI) πριν από την πιθανή μεταγωγή του στο Παρίσι.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν βρέθηκε κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο», ωστόσο τα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν θα ερευνηθούν περαιτέρω, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση