Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Έρευνα της Εισαγγελίας Βόλου για το βρέφος στο Βένετο
Έρευνα της Εισαγγελίας Βόλου για το βρέφος στο Βένετο

Έρευνα της Εισαγγελίας Βόλου για το βρέφος στο Βένετο

Προκαταρκτική διέταξε ο εισαγγελέας υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Βόλου για να διαπιστωθεί κατά πόσο αντιμετωπίστηκε σωστά από τους γιατρούς του Νοσοκομείου, το περιστατικό με το 19 μηνών βρέφος, το οποίο δαγκώθηκε από οχιά στο .

Η υπόθεση ανατέθηκε ήδη σε πταισματο ο οποίος καλείται να διερευνήσει εάν πραγματοποιήθηκε το αμα της ς ανηλίκου σε κίνδυνο και της παράβασης καθήκοντος.

Έτσι λοιπόν στο πλαίσιο της ς θα κληθούν να καταθέσουν η γιαγιά του παιδιού, οι γονείς του, αλλά και ο διοικητής του , για να βρεθεί κατά πόσο γνώριζε το περιστατικό.

Να υπενθυμιστεί ότι η γιαγιά του βρέφους κατήγγειλε με επιστολή της σε τοπικά ΜΜΕ, γιατρούς του για ολιγωρία στην αντιμετώπιση του γεγονότος, θέτοντας τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο.

Παράλληλα υποστήριξε ότι όταν ζήτησε να χορηγηθεί στο εγγόνι της αντιοφικός ορός, της δήλωσαν ότι δεν υπήρχε.

Αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα και στο “Γεννηματάς” στη , όπου και νοσηλεύτηκε ξεφεύγοντας τον κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός ζήτησε από τον διευθυντή της ς υπηρεσίας την διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας, για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε πράγματι κάποια αμέλεια από τους γιατρούς που αντιμετώπισαν τον περιστατικό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση