Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έρευνα της Εισαγγελίας για τη λειτουργία κεραίας κινητής κοντά σε σχολεία
Έρευνα της Εισαγγελίας για τη λειτουργία κεραίας κινητής κοντά σε σχολεία

Έρευνα της Εισαγγελίας για τη λειτουργία κεραίας κινητής κοντά σε σχολεία

Στη διενέργει προκταρκτικής έρευνας προχωρά η Εισαγγελία του μετά από καταγγελία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , σχετικά με κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στην περιοχή του Καραγάτς, κοντά σε 11 συνολικά σχολεία του , για να διαπιστωθεί εάν λειτουργεί με νόμιμο τρόπο.

Ειδικότερα θα διερευνηθεί κατά πόσο η κεραία που βρίσκεται σε ταράτσα και κοντά σε σχολικά συγκροτήματα, λειτουργεί με την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια εγκατάστασης, ενώ θα εξεταστεί και εάν τελείται το αμα της ς και ς του περιβάλλοντος, πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Γι' αυτό το λόγο θα ληφθούν ένορκες καταθέσεις από τους διευθυντές των παρακείμενων σχολείων, αλλά θα ληφθεί και ανωμοτί από το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούν αρκετά σχολεία, που σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, και της Δευτεροβάθμιας, επηρεάζονται από την , όπως το 12ο Δ.Σ. Βόλου, το 10ο Δ.Σ. το 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου, το Εσπερινό Λύκειο, το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου, και το 5ο Λύκειο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση