Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Έρευνα της Εισαγγελίας για τη λειτουργία κεραίας κινητής κοντά σε σχολεία
Έρευνα της Εισαγγελίας για τη λειτουργία κεραίας κινητής κοντά σε σχολεία

Έρευνα της Εισαγγελίας για τη λειτουργία κεραίας κινητής κοντά σε σχολεία

Στη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προχωρά η Εισαγγελία του Βόλου μετά από καταγγελία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, σχετικά με κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στην περιοχή του , κοντά σε 11 συνολικά σχολεία του Βόλου, για να διαπιστωθεί εάν λειτουργεί με νόμιμο τρόπο.

Ειδικότερα θα διερευνηθεί κατά πόσο η που βρίσκεται σε ταράτσα και κοντά σε σχολικά συγκροτήματα, λειτουργεί με την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια εγκατάστασης, ενώ θα εξεταστεί και εάν τελείται το αδίκημα της ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος, πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Γι’ αυτό το λόγο θα ληφθούν ένορκες καταθέσεις από τους διευθυντές των παρακείμενων σχολείων, αλλά θα ληφθεί και ανωμοτί κατάθεση από το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούν αρκετά σχολεία, που σύμφωνα με κατοίκων, και της Δευτεροβάθμιας, επηρεάζονται από την , όπως το , το 10ο Δ.Σ. το 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου, το Εσπερινό Λύκειο, το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου, και το 5ο Λύκειο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση