Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Έρευνα της Εισαγγελίας για τη λειτουργία κεραίας κινητής κοντά σε σχολεία
Έρευνα της Εισαγγελίας για τη λειτουργία κεραίας κινητής κοντά σε σχολεία

Έρευνα της Εισαγγελίας για τη λειτουργία κεραίας κινητής κοντά σε σχολεία

Στη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προχωρά η Εισαγγελία του Βόλου μετά από της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, σχετικά με κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στην περιοχή του Καραγάτς, κοντά σε 11 συνολικά σχολεία του Βόλου, για να διαπιστωθεί εάν λειτουργεί με νόμιμο τρόπο.

Ειδικότερα θα διερευνηθεί κατά πόσο η που βρίσκεται σε ταράτσα και κοντά σε σχολικά συγκροτήματα, λειτουργεί με την προβλεπόμενη από το νόμο εγκατάστασης, ενώ θα εξεταστεί και εάν τελείται το αδίκημα της ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος, πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Γι’ αυτό το λόγο θα ληφθούν ένορκες καταθέσεις από τους διευθυντές των παρακείμενων σχολείων, αλλά θα ληφθεί και ανωμοτί κατάθεση από το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούν αρκετά σχολεία, που σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, και της Δευτεροβάθμιας, επηρεάζονται από την ακτινοβολία, όπως το 12ο Δ.Σ. Βόλου, το 10ο Δ.Σ. το 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου, το Εσπερινό Λύκειο, το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου, και το 5ο Λύκειο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κλοπή δικύκλου στους Αγ. Αναργύρους (Καπακλί) #κλοπήδικύκλου - https://t.co/V2PaLQrK6W -

  • Σε κινητοποιήσεις οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας #ΙατρικοίΣύλλογοι - https://t.co/zNS52EdfHm -

  • Στο λιμάνι του Βόλου το «SILVER SPIRIT» #SilverSpirit - https://t.co/5r8ngkpL50 -

"Αλιεύοντας" την είδηση