Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έρευνα σε φούρνο στο Βόλο με αφορμή τη μεταφορά δύο ατόμων στο Νοσοκομείο
Έρευνα σε φούρνο στο Βόλο με αφορμή τη μεταφορά δύο ατόμων στο Νοσοκομείο

Έρευνα σε φούρνο στο Βόλο με αφορμή τη μεταφορά δύο ατόμων στο Νοσοκομείο

Η τεχνική που θα συνταχθεί από τους αρμόδιους, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν αναστάτωση με ζευγάρι που μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Βόλου, από φούρνο όπου βρίσκονταν, επί της οδού Γιάννη Δήμου στο Βόλο, χθες γύρω στις 2:10 τα ξημερώματα.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, σε συνεργασία με τεχνικούς της Εταιρίας Διανομής Αερίου Θεσσαλίας -Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο σημείο πραγματοποιώντας έλεγχο για το εάν υπήρξε διαρροή φυσικού αερίου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε.

Για την υπόθεση συντάχθηκε δικογραφία από το .Τ. Βόλου, ενώ ενημερώθηκε και η Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία με τη σειρά της θα προχωρήσει σε έλεγχο για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Αναμένεται να διερευνηθούν τα αίτια της αναστάτωσης με τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης, καθώς υπάρχει πιθανότητα, να εμφανίστηκε πρόβλημα στον καυστήρα, ή στη της σύνδεσης παροχής του φυσικού αερίου.

Παράλληλα στην έκθεση, που όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της έρευνας από την αστυνομία, θα παραδοθεί στην Εισαγγελία του Βόλου για να ενημερωθεί για τις συνθήκες του ατυχήματος, θα ζητηθούν έγγραφα από την Επιθεώρηση Εργασίας, αλλά και από το Νοσοκομείο του Βόλου, όπου μεταφέρθηκε το ζευγάρι.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας και η γυναίκα, που ο μεν εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης, και η δε ως υπάλληλος, μετέβησαν στο αρτοποιείο για να προετοιμάσουν την παραγωγή, αλλά λιποθύμησαν εισπνέοντας ποσότητα μονοξείδιου του άνθρακα.

Έτσι με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και μετά από λίγο αποχώρησαν,καθώς ήταν καλά στην υγεία τους.

Να τονιστεί ότι η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλίας Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι δέχθηκε στις 2:10 τα ξημερώματα κλήση από την πυροσβεστική, για να μεταβεί σε επιχείρηση στη Γ. Δήμου, τεχνικό κλιμάκιο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Επιπλέον το κλιμάκιο προχώρησε σε έλεγχο των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, όπου και δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία, ενώ για προληπτικούς λόγους η παροχή στο εν λόγω σημείο, τέθηκε εκτός λειτουργίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση