Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ερευνα Public Issue: Απαισιοδοξία για την πορεία της χώρας
Ερευνα Public Issue: Απαισιοδοξία για την πορεία της χώρας

Ερευνα Public Issue: Απαισιοδοξία για την πορεία της χώρας

Δημοφιλέστερος πολιτικός ο

Οι δείκτες πολιτικού κλίματος που δημοσιεύει η τακτική πολιτική έρευνα της Public Issue παρουσιάζουν την απαισιοδοξία των πολιτών αναφορικά με την κατάσταση της χώρας.

Συγκεκριμένα, το 74% πιστεύει ότι η κατάσταση στη χώρα πηγαίνει προς το χειρότερο, ενώ μόλις ένα ποσοστό της τάξης του 17% δηλώνει ότι η χώρα κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Συντριπτικό είναι το ποσοστό των ερωτηθέντων που εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την λειτουργία τόσο της ς αλλά και της αολίτευσης. Το 84% των ερωτηθέντων απάντησε αρνητικά για την κυβερνητική δράση, ενώ τα ποσοστά δυσαρέσκειας των πολιτών για τη λειτουργία της αολίτευσης αγγίζουν το 76%.

Ως δημοφιλέστερος πολιτικές αναδεικνύεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, , ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του εκλογικού κοινού, ενώ ο πρωθυπουργός, Αλέξης , βρίσκεται χαμηλά, με ποσοστά αποδοχής μικρότερα από τη Φώφη , τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Βασίλη Λεβέντη.

Μοναδικοί που έχουν μικρότερη δημοτικότητα από τον Αλέξη , σύμφωνα με την έρευνα, είναι ο Πάνος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση