Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μητέρα φέρεται να εκδίδει τη νεαρή κόρη της σε νησί των Β. Σποράδων!!
Μητέρα φέρεται να εκδίδει τη νεαρή κόρη της σε νησί των Β. Σποράδων!!

Μητέρα φέρεται να εκδίδει τη νεαρή κόρη της σε νησί των Β. Σποράδων!!

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε χθες η Εισαγγελία του , μετά από επώνυμη, αλλά και ανώνυμη καταγγελία που έγινε, ότι σε νησί των Βορείων Σποράδων εκδίδει έναντι αμοιβής την περίπου 18χρονη κόρη της, τους τελευταίους μήνες.

Η έρευνα ανατέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σκοπός είναι διαπιστωθεί εάν ευσταθεί αρχικά η καταγγελία που υπέβαλλε επώνυμα πολίτης του νησιού στα τέλη Δεκεμβρίου στην αστυνομία της περιοχής, αλλά και ανώνυμα άλλος στη συνέχεια, ότι εκδίδει την κόρη της!

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα είναι γύρω στα 18 και κατοικεί μαζί με τους της σε νησί των Βορείων Σποράδων.

Η μητέρα της φέρεται να την εκδίδει σε ντόπιους πελάτες, για διάφορα οικονομικής ς ωφελήματα, με τον πατέρα της κοπέλας να εμφανίζεται αμέτοχος στην όλη διαδικασία, αγνοώντας το τί γίνεται.

Το θέμα συζητείται ν κουτσομπολιού στη τοπική κοινωνία, με το φερόμενο ως αμα να συντελείται τους τελευταίους μήνες, αν και υπάρχουν μαρτυρίες πως η νεαρή εκδίδεται εδώ και αρκετό καιρό.

Έτσι η αστυ θα κληθούν θα εξετάσουν κατά πόσο ισχύουν τα καταγγελλόμενα, ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα, εκ μέρους της μητέρας της νεαρής, της μαστροπείας κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, η εισαγγελική αρχή θα ασκήσει εις βάρος της μητέρας , ενώ να σημειωθεί ότι η οικογένεια είναι ελληνικής κατς.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση