Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επτά νέα θετικά  κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επτά νέα θετικά  κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Επτά νέα θετικά  κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνολικά επτά νέ   κρούσματα Covid 19 καταγράφηκαν  στην Θεσσαλίας στο διάστημα από 14/8/2020 ώρα 14:00 έως 15/8/2020 ώρα 14:00.

Στην περιοχή της Μαγνησίας

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα Covid '19. Και τα δύο κρούσματα αποτελούν στενές επαφές παλαιότερου κρούσματος (11.08.2020).

Στην περιοχή της Σκοπέλου

Καταγράφηκε ένα νέo '19. Πρόκειται για στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος.

Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκε ένα νέο '19. Πρόκειται για κάτοικο της Θεσσαλονίκης ο οποίος εξετάστηκε στη Λάρισα.

Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα Covid '19. Ένα κρούσμα αποτελεί επαφής παλαιότερου κρούσματος (14.08.2020) στη Σκόπελο όπου παραθέριζαν μαζί, ενώ ένα ακόμη πρόκειται για επαγγελματία υγείας και θεωρείται «ορφανό».

 Στην περιοχή της ς

Καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα Covid '19. Το κρούσμα θεωρείται «ορφανό».

 

Το Συντονιστικό Όργανο της ς Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς ομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί . Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής ς και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση