Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Εποχική γρίπη και όχι κοροναϊό έχει ο 33χρονος Βολιώτης
Εποχική γρίπη και όχι κοροναϊό έχει ο 33χρονος Βολιώτης

Εποχική γρίπη και όχι κοροναϊό έχει ο 33χρονος Βολιώτης

Αρνητικό ήταν  το δείγμα για κοροναϊό στον 33χρονο Βολιώτη , που  έχει τελικά εποχική ίωση, με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων  που του έγιναν  στο .

Ο εισήχθη σε ειδικό θάλαμο και από τις διαπιστώθηκε ότι ασθενεί από την  εποχιακή .

Όπως είναι γνωστό,ο  Βολιώτης διακομίστηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο   διότι, σύμφωνα  με πληροφορίες, παρουσίασε συμπτώματα του ιού -19 .

Ο 33χρονος πήγε μόνος του γύρω στις 3.00 χθες  απόγευμα στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο του Βόλου,  με   και είπε στους γιατρούς στο ΤΕΠ ότι ένιωθε αδυναμία και είχε βήχα και θεώρησε καλό να πάει στο Νοσοκομείο γιατί είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία για αρκετές μέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και επέστρεψε στις 18 Φεβρουαρίου.

Στον παθόντα,  αφού πρώτα μεταφέρθηκε σε ένα από τα δύο δωμάτια που έχουν ετοιμαστεί για τέτοιες περιπτώσεις,  έγιναν   και κρίθηκε απαραίτητη η μετάβασή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για να εισαχθεί σε ειδικό θάλαμο και να του γίνει εξέταση για το κατά πόσο τελικά είναι θετικός ή όχι στον ιό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελετή για το ολοκαύτωμα της 30ης Ιουλίου 1906 στη Νέα Αγχίαλο #ΝέαΑγχίαλος - https://t.co/uFpy7q2Knj -

  • #RapidTests - https://t.co/KYKBArARzT -

  • Ανάδειξη 18 ναών και μοναστηριών στη Μαγνησία και τις Β. Σποράδες #ΜοναστήριατηςΜαγνησίας… - https://t.co/5dNkFiqYVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση