Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Eπιτυχής η συμμετοχή της Μαγνησίας στις τουριστικές εκθέσεις
Eπιτυχής η συμμετοχή της Μαγνησίας στις τουριστικές εκθέσεις

Eπιτυχής η συμμετοχή της Μαγνησίας στις τουριστικές εκθέσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τουριστικές εκθέσεις κατά τον μήνα Φεβρουάριο στις οποίες συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας φιλοξενούμενη στο περίπτερο του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

Συγκεκριμένα, από 1-4 Φεβρουαρίου η Ένωση συμμετείχε στην έκθεση Salon des vacances 2018 στις Βρυξέλλες, όπου πολλοί επισκέπτες γνωρίζοντας ήδη τον προορισμό Βόλος – Πήλιο έκαναν κράτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Κάποιοι από αυτούς είχαν ήδη κλείσει τα αεροπορικά τους εισιτήρια μέσω της TUI Fly, που συνδέει τις Βέλγιο με το Αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας, για τον μήνα Μάιο. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι ίσως η σεζόν που έρχεται ξεκινήσει πιο νωρίς για την περιοχή .

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας επίσης συμμετείχε στην έκθεση ΙΜΤΜ στο Τελ Αβιβ από τις 6-7 Φεβρουαρίου με το γνωστό πλέον μότο «Volos- Pelion it’s True”. Τα μηνύματα από τους πολίτες του Κράτους του Ισραήλ είναι όπως πάντα θετικά καθώς είναι ένας λαός που αγαπάει την περιοχή .

Η επόμενη έκθεση χρονολογικά ήταν η Holiday & Spa Expo στη Σόφια από τις 14-16 Φεβρουαρίου. Η Βουλγαρία θεωρείται μια αγορά – στόχος για την περιοχή μας καθώς είναι σε κοντινή απόσταση και ενισχύεται ο οδικός τουρισμός.

Από τις 21-25 Φεβρουαρίου έλαβαν χώρα τρεις εκθέσεις παράλληλα, η έκθεση f.re.e στο Μόναχο, η TTR – Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστι καθώς και η Sajam Turizma στο Βελιγράδι.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ένωση στηρίζει την αεροπορική πτήση της Condor που συνδέει το Μόναχο με το Αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας.

Η συμμετοχή του Βόλου και το Πηλίου στην εν λόγω έκθεση είχε μεγάλη επιτυχία και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από το γεγονός ότι οι επισκέπτες της έκθεσης ήταν εξοικειωμένοι με τον προορισμό.

Οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ξενοδοχεία της περιοχής μας και ακόμη περισσότερο για τα campings. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και το κοινό ενημερώθηκε για όλες τις ομορφιές του Βόλου και του Πηλίου. Στην έκθεση του Βελιγραδίου η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου τόσο οι tour operators όσο και οι μεμονωμένοι πελάτες «αγκάλιασαν» το περίπτερο με τα θετικά τους σχόλια για τον προορισμό μας.

Σε όλες τις παραπάνω εκθέσεις, οι επιχειρηματίες – ξενοδόχοι που συμμετείχαν συναντήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες καθώς και με το κοινό προκειμένου να συνάψουν συνεργασίες ή να πραγματοποιήσουν κρατήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν.

Εκτός από το έντυπο υλικό, που διετέθει κατά τη διάρκεια των εκθέσεων από εκπαιδευμένο προσωπικό στις αντίστοιχες γλώσσες της κάθε χώρας, το οποίο φέτος εξαντλήθηκε σε όλες τις εκθέσεις λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου,  ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων καθώς στις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που κάποιος επισκέπτης μπορεί να βιώσει στην περιοχή .

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καύσιμα και καπάκια από την EKO Μικροθηβών στο Σώμα Έρευνας και Διάσωσης - https://t.co/ggSuIQhRkF… -

  • Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών #κάνναβη - https://t.co/EH5dAU02Wy -

  • Aνοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου κατασκευής του έργου γηπέδων στην Άνω Γατζέα #ΆνωΓατζέα - https://t.co/VGbeuW6bEq -

"Αλιεύοντας" την είδηση