Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος
Νέα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος

Νέα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος

Νέα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχ. , κάνοντας λόγο για αριστερούς γιαλαντζί, παρτάκηδες , που έχουν -όπως τόνισε- σύμμαχο  την διαπλοκή και κάποια ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικά ο κ. είπε: “Η βία και οι κουκουλοφόροι εκφραστές της έχουν πλέον πρόσωπο και ταυτότητα στο Βόλο. Προσωποποιούνται στους δημοτικούς συμβούλους και στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που μετέρχονται κάθε μέσου, συνήθως γελοίου, για να αποφύγουν να καταδικάσουν τους βανδαλισμούς και τις που προκαλούνται στη δημοτική περιουσία, αλλά και στην περιουσία πολιτών, επειδή ακριβώς προκαλούνται από τους γνωστούς σε αυτούς και αγνώστους στους υπολοίπους «μπαχαλάκηδες».

Είναι πλέον φανερό στον κάθε πολίτη ότι εφεξής όποια ζημιά, όποιος βανδαλισμός, όποιος τραμπουκισμός επιχειρηθεί στην πόλη του Βόλου έχει συγκεκριμένο ηθικό αυτουργό και συγκεκριμένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φανατικά, και με πρωτοφανή κουτοπονηριά και υποκρισία, αποφεύγουν να καταδικάσουν και να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία.

Οι ίδιοι κομματικοποιώντας το κράτος και καταργώντας τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της χρησιμοποιούν την προσωρινή τους εξουσία, όπως γενικούς γραμματείς, κυβερνητικούς κ.ά., για να εξοντώσουν όσους δεν τους είναι αρεστοί και στέκονται εμπόδια στις ορέξεις τους, όπως στην περίπτωση του κ. Αχιλλέα Μπέου.

Ας αφήσουν, συνεπώς, τα παχιά λόγια και τα λοιπά φληναφήματα και ας χρησιμοποιήσουν και τα άλλα όργανα εξουσίας που έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν την πόλη και τους πολίτες.

Ή τουλάχιστον την πειθώ τους προς γνωστούς και «αγνώστους» συντρόφους τους…

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιοι είναι περαστικοί αυτοί δεν είναι άλλοι από εκείνους τους γιαλαντζί Αριστερούς που επέλεξαν να συνεχίσουν τις πρακτικές του φαύλου και σάπιου ΠΑΣΟΚ σε βάρος της κοινωνίας και του λαού μας.

Σε ό,τι αφορά δε την καραμέλα της Ιστορίας και του Πολιτισμού της πόλης μας, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι έχουμε ένα πανικό όταν συνειδητοποιούμε ότι τύποι σαν το Γαργάλα ή την Κοκκινάκη αυτοϊκανοποιούνται αξιολογώντας εαυτούς και αλλήλους ως περιπτώσεις που προφανώς πρέπει να αναφερθούν με χρυσά γράμματα σε αυτές”.

Ο δήμαρχος  Βόλου δεν παρέλειψε να ξαναεπιτεθεί φραστικά σε μερίδα ΜΜΕ και σε κάποιους  δημοσιογράφους και κάλεσε όσους ασχολούνται με την να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να μην παραποιούν την αλήθεια και να προστατέψουν και αγαπήσουν  την πόλη.

Για την προσωπική του υπόθεση που αφορά το να τεθεί σε αργία επανέλαβε ότι θα προσφύγει στο ΣτΕ , αλλά ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- η παρούσα δημοτική αρχή θα ασκεί την πολιτική της μέχρι το 2019.

Τέλος υπογράμμισε πως δεν μπορεί 150 ανεγκέφαλοι να διαλύσουν την πόλη και να καταστρέφουν την περιουσία των Βολιωτών, ενώ σημείωσε ότι η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να δώσει κίνητρο για να μεταρεπεί ο Βόλος σε εμπόλεμη ζώνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση