Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στη σύλληψή της
Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στη σύλληψή της

Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στη σύλληψή της

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ς ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαίου.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει για να απολογηθεί.

Η 35χρονη προσήχθη σήμερα το πρωί σε απόσταση 50 μέτρων από το της στην περιοχή του Ζωγράφου.

Στην κατοχή της βρέθηκε η τηλεκάρτα, με την οποία είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κλήση προς την εταιρία ραδιοταξί, την ημέρα της επίθεσης.

Κατόπιν έρευνας στο της εντοπίστηκαν επίσης μία καμπαρντίνα ένα σακ βουαγιάζ. Και τα δύο αντικείμενα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν «εμφανισθεί» και στις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις της 35χρονης.

Ωστόσο, το πλέον κρίσιμο «επιχειρησιακό» λάθος που ίσωσε διέπραξε η 35χονη ήταν η δεύτερη κλήση που πραγματοποίησε με την τηλεκάρτα.

Συγκεκριμένα με την τηλεκάρτα που κάλεσε την εταιρία ραδιοταξί, είχε πραγματοποίησε και μία κλήση προς τηλέφωνο, κάτοχος του οποίου εμφανίζεται ένας υπήκοος Μπαγκλαντές.

Μετά από έρευνα προέκυψε ότι το ίδιο νούμερο είχε κληθεί και από το προσωπικό της , γεγονός που φαίνεται να οριστικοποίησε την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη που φέρεται ως υπαίτια για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο της εργασίας του τος στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία που διαβιβάζει η Ασφάλεια στον Εισαγγελέα αφορά το κακούργημα της ς ανθρωποκτονίας κατηγορία που εφόσον αποδοθεί στην 35χρονη , την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προσωρινής κράτησης. Περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της απείθειας .

Η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα πιστεύοντας ότι το σχετιζόταν με άντρα που είχε σχετιστεί και η ίδια. Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση